dj masud 18 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 با سلام خدمت اساتید گل.تبلت asus k004 اوردن تو دوربینش که میری پیغام اتصال به دوربین امکان پذیر نیست میده.من احتمال میدم فلش خورده اینجور شده صاحبش دست دوم خریده نمیدونه قضیه رو حالا نرم افزاره یا لنز میخاد؟چیکارش کنم؟ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 دوست من شما ابتدا تبلت رو وایپ کنید. اگر مشکل پابرجا بود ازین پست کمک بگیرید شاید در تبلت هم جوابگو باشه http://forum.gsm-developers.ir/thread2439.html هیچ کدوم از این کزینه ها کارساز نبود فلش بزنید. در آخر مشکل سخت افزاری هم میتونه باشه موفق باشید لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 ممنون استاد از پاسخگویی سریعتون.حل شد اما با روشی عجیب.وایپ کرده بودم حل نشده بود.دومرتبه دیگه وایپ کردم حل شد.عجیبه اما شاید قلقش بوده.. لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 ممنون استاد از پاسخگویی سریعتون.حل شد اما با روشی عجیب.وایپ کرده بودم حل نشده بود.دومرتبه دیگه وایپ کردم حل شد.عجیبه اما شاید قلقش بوده.. تبلت های ایسوس مشکل پیدا میکنند بعضی وقت ها باید چندبار وایپ کنید تا مشکل حل بشه ولی امکان بازگشت مشکل بازم هست.اگر یبار به اخرین ورژن فلش کنید کاملا حل میشه. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 ممنون از اعلام نتیجه... موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.