farzadvirus 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام گوشی رو وقتی پاور میکنی روی ارم هست در ضمن وایپ هم کردم جواب نداد از دوستان و اساتیدی که این مشکل رو داشتن و حلش کردن لطفا راهنمایی کنید و اموزشش رو قرار بدید نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام همکار گرامی دلیل روی آرم موندن چی بوده؟ شما با فایل فلش مناسب فلش کنید موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلامهمکار گرامی دلیل روی آرم موندن چی بوده؟ شما با فایل فلش مناسب فلش کنید موفق باشید. با بیلد b330 زدم نگرفت به گفته خود مشتری با گوشی بازی میکرده که اینجوری شده نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام من این مشکلو دارم کسی نظری نداره؟ مشتری گفت داشتم بازی می کردم فقط رو ارم میمونه و رو ریکاوری میره نه خاموش میشه و نه چیزی. apply update from sd card هم میزم Dload روی رم رو میشناسه روش میزنم مینویسه reboot to flash mode ریبوت که میشه بازم رو ارم میمونه من احتمال دادم شاید هاردش باشه نظر شما؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ با سلام شما سعی کنید از طریق فست بوت فایل فلش رو رایت کنید فایل User Data رو رایت کنید احتمالا اوکی بشه... موفق باشید نقل قول لینک ارسال
Reza2010 10 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ با سلام گوشی رو وقتی پاور میکنی روی ارم هست در ضمن وایپ هم کردم جواب نداد از دوستان و اساتیدی که این مشکل رو داشتن و حلش کردن لطفا راهنمایی کنید و اموزشش رو قرار بدید با بیلد b330 زدم نگرفت به گفته خود مشتری با گوشی بازی میکرده که اینجوری شده سلام من این مشکلو دارم کسی نظری نداره؟مشتری گفت داشتم بازی می کردم فقط رو ارم میمونه و رو ریکاوری میره نه خاموش میشه و نه چیزی. apply update from sd card هم میزم Dload روی رم رو میشناسه روش میزنم مینویسه reboot to flash mode ریبوت که میشه بازم رو ارم میمونه من احتمال دادم شاید هاردش باشه نظر شما؟ آخرین بیلدشو براتون لینک مستقیم کردم دانلود کنید: محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. فقط فایل اولی یعنیUPDATE.APP رو در فولدر Dload کپی کنید و هر دو ولوم رو گرفته رو پاور کنید تا اتوماتیک بره برای نصب و بالا بیاد....اعلام نتیجه کنید. موفق باشید... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ آخرین بیلدشو براتون لینک مستقیم کردم دانلود کنید: محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. فقط فایل اولی یعنیUPDATE.APP رو در فولدر Dload کپی کنید و هر دو ولوم رو گرفته رو پاور کنید تا اتوماتیک بره برای نصب و بالا بیاد....اعلام نتیجه کنید. موفق باشید... مرسی دست شما درد نکنه دارم این فایلو اما گفتم با جفت ولوم که روشن می کنم فقط رو ارم می مونه اصلا اون صفحه نصب رام نمیاد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ کسی همچین مشکلی رو حل کرده؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ نقل قول لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. TWRP (دانلود برای U00 و U10 . دانلود برای L11 محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. ریکاوری های CWM ( دانلود برای U00 و U10 ) این ریکاوری کاستوم نصب کنید اگه گوشی مشابه دارید از رام اون با این ریکاوری بک اپپ بگیرید و روی گوشی معیوب ریستور کنید یا هم با همین ریکاوری رام کاستوم بزنید اعلام نتیجه کنید نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .