farzadvirus 12 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 با سلام گوشی رو وقتی پاور میکنی روی ارم هست در ضمن وایپ هم کردم جواب نداد از دوستان و اساتیدی که این مشکل رو داشتن و حلش کردن لطفا راهنمایی کنید و اموزشش رو قرار بدید لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 با سلام همکار گرامی دلیل روی آرم موندن چی بوده؟ شما با فایل فلش مناسب فلش کنید موفق باشید. لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 با سلامهمکار گرامی دلیل روی آرم موندن چی بوده؟ شما با فایل فلش مناسب فلش کنید موفق باشید. با بیلد b330 زدم نگرفت به گفته خود مشتری با گوشی بازی میکرده که اینجوری شده لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 سلام من این مشکلو دارم کسی نظری نداره؟ مشتری گفت داشتم بازی می کردم فقط رو ارم میمونه و رو ریکاوری میره نه خاموش میشه و نه چیزی. apply update from sd card هم میزم Dload روی رم رو میشناسه روش میزنم مینویسه reboot to flash mode ریبوت که میشه بازم رو ارم میمونه من احتمال دادم شاید هاردش باشه نظر شما؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 با سلام شما سعی کنید از طریق فست بوت فایل فلش رو رایت کنید فایل User Data رو رایت کنید احتمالا اوکی بشه... موفق باشید لینک ارسال
Reza2010 10 ارسال شده در 11 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2015 با سلام گوشی رو وقتی پاور میکنی روی ارم هست در ضمن وایپ هم کردم جواب نداد از دوستان و اساتیدی که این مشکل رو داشتن و حلش کردن لطفا راهنمایی کنید و اموزشش رو قرار بدید با بیلد b330 زدم نگرفت به گفته خود مشتری با گوشی بازی میکرده که اینجوری شده سلام من این مشکلو دارم کسی نظری نداره؟مشتری گفت داشتم بازی می کردم فقط رو ارم میمونه و رو ریکاوری میره نه خاموش میشه و نه چیزی. apply update from sd card هم میزم Dload روی رم رو میشناسه روش میزنم مینویسه reboot to flash mode ریبوت که میشه بازم رو ارم میمونه من احتمال دادم شاید هاردش باشه نظر شما؟ آخرین بیلدشو براتون لینک مستقیم کردم دانلود کنید: G6-U10_V100R001C900B135CUSTC433D002 فقط فایل اولی یعنیUPDATE.APP رو در فولدر Dload کپی کنید و هر دو ولوم رو گرفته رو پاور کنید تا اتوماتیک بره برای نصب و بالا بیاد....اعلام نتیجه کنید. موفق باشید... untitled.JPG لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 آخرین بیلدشو براتون لینک مستقیم کردم دانلود کنید: G6-U10_V100R001C900B135CUSTC433D002 فقط فایل اولی یعنیUPDATE.APP رو در فولدر Dload کپی کنید و هر دو ولوم رو گرفته رو پاور کنید تا اتوماتیک بره برای نصب و بالا بیاد....اعلام نتیجه کنید. موفق باشید... مرسی دست شما درد نکنه دارم این فایلو اما گفتم با جفت ولوم که روشن می کنم فقط رو ارم می مونه اصلا اون صفحه نصب رام نمیاد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 12 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2015 کسی همچین مشکلی رو حل کرده؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 13 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2015 https://yadi.sk/d/-qcj7C82cuFbN TWRP (دانلود برای U00 و U10 . دانلود برای L11 https://yadi.sk/d/Zr8Wmk0VcuFYR ریکاوری های CWM ( دانلود برای U00 و U10 ) این ریکاوری کاستوم نصب کنید اگه گوشی مشابه دارید از رام اون با این ریکاوری بک اپپ بگیرید و روی گوشی معیوب ریستور کنید یا هم با همین ریکاوری رام کاستوم بزنید اعلام نتیجه کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.