sky5 11 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 سلام دوستان این تبلت رو مدتیه گرفتم 平板电脑 | ASUS MeMO Pad HD7 Dual SIM (ME7510KG) | ASUS منتها روتش کردم و بعضی از فایلهای سیستمیشو پاک کردم و الان تبلت بالا نمیاد فریمورش رو هم از سایت بالا دانلود کردم و فلش میزنم که این ارور رو میده که نمیزاره فریمور رو فلش کنم ظاهرا و به احتمال زیاد بوت لودرش لاک شدس که اجازه این کار رو نمیده البته به نظر من بعد از سرچ هایی که توی اینترنت داشتم به این مطلب برخوردم منتها چون تخصصیه از دوستان اگه کسی میتونه اینو کامل توضیح بده ممنون میشم که بشه بوت لودر رو انلاک کنم [Q] Asus Memo pad hd 7 (ME175KG1/K00S model)… | Android Development and Hacking | XDA Forums با دستورات cmd هم میخوام فلش کنم این ارور رو میده 13507722044572202800.jpg اینم عکسیه از بیلد نامبر که قبل از اینکه تبلت مشکل پیدا کنه تهیه کرده بودم 43784577256717339571.jpg لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 دوست عزیز شما ابتدا باید عضو ویژه بشید تا همکاران به شما راهنمایی کنن موفق باشید. http://forum.gsm-developers.ir/thread144.html لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 دوست عزیزشما ابتدا باید عضو ویژه بشید تا همکاران به شما راهنمایی کنن موفق باشید. http://forum.gsm-developers.ir/thread144.html من فکر کردم با پرداخت مبلغی اینجا میشه عضو شد ظاهرا قضیه فرق داره لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 شما با فعالیت و بدون صرف هزینه میتونید از این انجمن استفاده کنید فقط کافیست یکم فعالیت داشته باشید هزینه لازم نیست!!!!! لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 شما با فعالیت و بدون صرف هزینه میتونید از این انجمن استفاده کنیدفقط کافیست یکم فعالیت داشته باشید هزینه لازم نیست!!!!! شما اگه میتونی راهنمایی کنید اگه هزینه لازم باشه پرداخت میکنم و فعالیتم هم بیشتر خواهد شد فعلا یک ماه گیر این تبلتم لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 ابتدا شما مطمئن بشید فایل فلش مخصوص خود تبلت رو دانلود کردید!!! از روی بیلد نامبر گوشی که WW باشه یا TW ASUS Global فایل دانلود شده با پسوند زیپ رو به ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر بدید(حتما با حروف بزرگ باشه) فایل رو به مموری انتقال بدید کلید پاور و ولوم بالا رو نگه دارید تا به منوی ریکاوری برید بعد گزینه SD DOWNLOAD رو بزنبد تا فلش بشه! لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 ابتدا شما مطمئن بشید فایل فلش مخصوص خود تبلت رو دانلود کردید!!!از روی بیلد نامبر گوشی که WW باشه یا TW ASUS Global فایل دانلود شده با پسوند زیپ رو به ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر بدید(حتما با حروف بزرگ باشه) فایل رو به مموری انتقال بدید کلید پاور و ولوم بالا رو نگه دارید تا به منوی ریکاوری برید بعد گزینه SD DOWNLOAD رو بزنبد تا فلش بشه! خدمتتون عرض کردم که چندین ورژن این تبلت رو از سایت رسمی دانلود کردم و با روش شما فلش زدم منتها همیشه همین ارور رو میده لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2015 من بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم عزیزم از فایل ارجینال خودش که مطمئن شدی این کارارو انجام بده چند باری شاید خطا بده ولی بلخره میگیره موفق باشید لینک ارسال
sky5 11 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 24 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2015 کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه سلام کاربر ویژه بشید بعد ... > رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.