رامین ملکی 51 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام.... فایل مذکور کاملا تست شده و فارسی میباشد... محتوا مخفی شده است. ما در این انجمن وقت خود را برای کسانی که دنبال مطالب رایگان هستند صرف نمیکنیم. اگر مایل به مشاهده محتوای این پست و دسترسی به منبع عظیم آموزش هستی قوانین انجمن را مطالعه کنید و به ما ملحق شوید. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل وای داره یا نه من هر چی اندروید 4 زدم واسش وای فای کار نمیکنه با برنامه ifi x maniger هم بعضی وقتها جواب میده نقل قول لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رام های کاستوم این مدل من چند تا تست کرد همشون باک داره نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچ مشکلی نداره عزیزان...گفتم که توسط خودم تست شده...x_x معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
mojtabavan 12 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود منم گفته دوستمون رامین ملکی رو کاملا تایید میکنم بارها با این رام فارسی کردم بدون مشکل واقعا مشکلی توش ندیدم مشتری هم برنگردوند بگه مشکل داره نقل قول لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این رام کاستم اگر رام 4.4 باشه من تست کردم هیچ مشگلی نداره و خیلی سبک هم هست نقل قول لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ از دوستان کسی ریکاوریشو داره برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS نقل قول لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی مشکل وای فای بعد از گذاشتن سیم کارت رو نداره ؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی مشکل وای فای بعد از گذاشتن سیم کارت رو نداره ؟؟؟؟ در صورت داشتن اين مشكل wifi fix نصب كنيد نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .