bashir564 10 ارسال شده در 16 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۴۰۰ سلام به همه دوستان یه گوشی A30s برام آوردن بعد از تعویض برد شارژ این پیغام رو میده آپدیت کردم ریست فکتوری کردم رام هم زدم ولی مشکل همچنان باقیه کسی ازدوستان هست که بتونه کمک کنه ممنون میشم نقل قول لینک ارسال
mmdali 15 ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۰ سلام چک کن ببین فلت اثر انگشت پاره نشده باشه یا با 1 دونه کیت دیگه تست کنید نقل قول لینک ارسال
bashir564 10 ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ در 12:09، mmdali گفته است: سلام چک کن ببین فلت اثر انگشت پاره نشده باشه یا با 1 دونه کیت دیگه تست کنید باچندتا فینگر وبرد شارژ وفلت تست کردم تست سخت افزاریش سالمه نیازبه کالیبر نرم افزاری داره نقل قول لینک ارسال
محمد قاسمیان 0 ارسال شده در 14 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد سلام.منم یه A50S دارم هنین مشکلو داره ،میخوام بدونم شما مشکل اون دستگاه رو حل کردید منم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 294 ارسال شده در 15 مرداد مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد (ویرایش شده) فینگر پرینت باید کالیبره بشه با دانگل مخصوص فینگرپرینت . ویرایش شده 15 مرداد توسط faramarzi تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ واکنش ها : khaneh.mobiles 1 نقل قول لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 294 ارسال شده در 15 مرداد مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد اینم دانگلش . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ واکنش ها : khaneh.mobiles 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .