ashkan.opv 0 ارسال شده در 18 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2021 سلام من رام اشتباه نصب کردم و الان گوشیم خاموش شده و با هیچ کدوم از دکمه هاش روش نمیشه . رفتم کابل جیگ خریدم وصل کردم انگار نه انگار . لطفا راهنماییم کنید باید یه مدل کابل جیگ بگیرم یا نه و اینکه چیکار کنم گوشی به روش های دیگه درسته شه؟ . مدل گوشی : samsung galaxy grand prime plus لینک ارسال
yousef_mosavi 30 ارسال شده در 19 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2021 سلام لطفا موضوع رو ویرایش کنید و مدل و برند رو قید کنید که بهتر بتونهیم راهنمایتون کنیم لینک ارسال
ashkan.opv 0 ارسال شده در 19 دی، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2021 تغییرش دادم حالا راهنمایی میفرمایید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 20 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2021 به یه تعمیرکار مراجعه کنید.... irgsm لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 20 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2021 در ۱۴۰۰/۷/۲۷ در 00:26، ashkan.opv گفته است: سلام من رام اشتباه نصب کردم و الان گوشیم خاموش شده و با هیچ کدوم از دکمه هاش روش نمیشه . رفتم کابل جیگ خریدم وصل کردم انگار نه انگار . لطفا راهنماییم کنید باید یه مدل کابل جیگ بگیرم یا نه و اینکه چیکار کنم گوشی به روش های دیگه درسته شه؟ . مدل گوشی : samsung galaxy grand prime plus با باکس مدوسا پرو اقدام به ترمیم بوت کنید همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
yousef_mosavi 30 ارسال شده در 20 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2021 دوست عزیزاگه باکس ایزی جیتک دارید یا باکس مدوسا دارید باید ترمیم بوت کنید و اگه این دو باکس رو ندارید باید به یکی از مراکزی که این کارو رو انجام میدن تحویل بدید که براتون انجام بدون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.