mohammad365 0 ارسال شده در 11 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2021 من با نرم افزار فلش تولز برای بستن بوتلودر گوشیم به مشکل خوردم و فلش تولز ارور Cannot invoke "String.split(String)" because the return value of "java.util.Properties.getProperty(String)" is null میده باید چجوری بوتلودر گوشیمو ببندم؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 11 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2021 سلام java runtime رو نصب و یا بروزرسانی کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohammad365 0 ارسال شده در 12 آذر، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2021 14 hours ago, علیرضا شاهرخی said: سلام java runtime رو نصب و یا بروزرسانی کنید کلا برنامه جاوا رو حذف کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 12 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2021 در 28 دقیقه قبل، mohammad365 گفته است : کلا برنامه جاوا رو حذف کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده تیک OEM رو خاموش کنید بعدش تست کنید با CMD هم تست کنید Fastboot oem relock code خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohammad365 0 ارسال شده در 23 آذر، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۶/۲۱ در 09:44، علیرضا شاهرخی گفته است: تیک OEM رو خاموش کنید بعدش تست کنید با CMD هم تست کنید Fastboot oem relock code تیک OEM که بعد آنلاک شدن بوتلودر غیرفعال میشه توی CMD هم دستور رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.