sajad_gsm 10 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2015 سلام خدمت همه همکاران عزیز ... هر کدام از دوستان نیاز به اپل ای دی داشتن میتونن اینجا درخواست بدن ... در اولین فرصت براشون قرار میدیم ... از دوستان عزیز هم میخوام که کمک کن تا به درخواست کاربران رسیدگی شود ... لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 19 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2015 من میخام بیزحمت.متشکر لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 ممنون میشم واسه من هم یکی اوکی کنید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 این انجمن یک انجمن حرفه ای واسه تعمیرکاران موبایل هستش....... بهتر به جای باز کردن اپل ایدی برای دوستان...راهنماییشون کنید تا خودشون بسازن و رو پای خودشون باستند... با تشکر معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
akbarim2016 12 ارسال شده در 21 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2016 خوشم اومد عزیز. به زودی آموزش قرار داده میشه این انجمن یک انجمن حرفه ای واسه تعمیرکاران موبایل هستش....... بهتر به جای باز کردن اپل ایدی برای دوستان...راهنماییشون کنید تا خودشون بسازن و رو پای خودشون باستند... با تشکر لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.