[email protected] 1 ارسال شده در 22 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2021 سلام امروز صبح کلی مشتری بهم زنگ زدن که گوگل متوقف شد میزنه صفحه گوشی و تغیری هم نمیکنه کل نوتیفیشن ها خاموش کردم باز همینظوره لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 22 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2021 با سلام و درود لطف کنید مدل گوشی, مشخصه فایلی که روی گوشی رایت شده و عکس از مشکل گوشی توی موضوعی که ایجاد میکنید بزارید تا اساتید متوجه مشکل دقیق گوشی شما [مشتری] بشن در 35 دقیقه قبل، [email protected] گفته است : سلام امروز صبح کلی مشتری بهم زنگ زدن که گوگل متوقف شد میزنه صفحه گوشی و تغیری هم نمیکنه کل نوتیفیشن ها خاموش کردم باز همینظوره Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 22 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2021 در 44 دقیقه قبل، [email protected] گفته است : سلام امروز صبح کلی مشتری بهم زنگ زدن که گوگل متوقف شد میزنه صفحه گوشی و تغیری هم نمیکنه کل نوتیفیشن ها خاموش کردم باز همینظوره امروز واسه خیلیا این مشکل پیش امده کافیه بری توی تنظیمات قسمت برنامه گوگل و غیر فعال کنید همین نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 22 شهریور، 2021 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2021 امروز برای مشتری من هم اینجوری بود اطلاعاتش هم نیاز داشت منم توقف اجباری برنامه زدم و غیرفعال کردن برنامه الان هم مثل هلو داره کار میکنه . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
ramin98 2 ارسال شده در 22 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2021 با سلام من با کلیر دیتا و کلیر کش حل کردم. لینک ارسال
مدیر ارشد Mahdi Jalali 73 ارسال شده در 23 شهریور، 2021 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2021 سلام فقط کافیه داخل تنظیمات قسمت برنامه ها برید برنامه ی google رو پیدا کنید سپس پاک کردن بروزرسانی رو بزنید و مشکل حل میشه . Telegram Instagram لینک ارسال
daod312 4 ارسال شده در 23 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2021 سلام من برنامه گوگل غیرفعال کردم درست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.