tmp peyman 24 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2020 با سلام گوشی مذکور frp داشت با خود گوشی موفق نشدم بردارم کگوشی هم مشکل یو اس بی داشت ک از cpu بود ایرادش برای همین هارد رو دراوردم باufi frp رو از خود هارد بردارم موفقیت امیز بود اما هارد رو نصب کردم گوشی رو لوگو گیر کرد cpu هم خریدم براش جا زدم به یو اس بی وصل میشه الان با فلشر فلشش زدم گوشی روشن نمیشه دامپ کامل میزنم تا لوگو میاد چن دقیقه میونه میره رو فست بود درحالی ک من با اون دامپ تا الان ده تا نوکیا 3 رون کردم دوستان راه حلی دارین ایا هارد این مدل نوع خاصی داره لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2020 در 4 ساعت قبل، tmp peyman گفته است : با سلام گوشی مذکور frp داشت با خود گوشی موفق نشدم بردارم کگوشی هم مشکل یو اس بی داشت ک از cpu بود ایرادش برای همین هارد رو دراوردم باufi frp رو از خود هارد بردارم موفقیت امیز بود اما هارد رو نصب کردم گوشی رو لوگو گیر کرد cpu هم خریدم براش جا زدم به یو اس بی وصل میشه الان با فلشر فلشش زدم گوشی روشن نمیشه دامپ کامل میزنم تا لوگو میاد چن دقیقه میونه میره رو فست بود درحالی ک من با اون دامپ تا الان ده تا نوکیا 3 رون کردم دوستان راه حلی دارین ایا هارد این مدل نوع خاصی داره هاردهای b318 و H9TQ17ABJTBC روش جواب میدن احتمال میدم cpu مشکل داشته باشه ریبال کردین بعد نصب ؟! مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2020 cpu مال خودش ایراد داشت به سیستم متصل میکردم ارور usb ناشناس میزد cpu رو عوض کردم ایراد برطرف شد الان ی دونه رام گرفتم با فلش تول زدم دیگه رو فست بوت نمیره میاد رو لوگوی نوکیا 2 دیقه میمونه لوگو کم نور پر نور میشه ک میخاد بیا بالا ریستارت میشه لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2020 رام مطمعن دارین لینک بدین؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.