dj masud 18 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 با سلام خدمت اساتید اگه میشه اموزش نحوه انلاک ایفون رو بزارید.ممنون لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 سلام آموزش نداره. مبلغ رو که پرداخت کنید بعد از مدت تعیین شده آنلاک میشه. هر گوشی بسته به کشور و اپراتوری که از اونجا اومده مبلغ آنلاک خاصی داره... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 تا حالا مورد اینجوری نداشتم میشه بگین چجوری پولو باید پرداخت کرد چطور؟ لینک ارسال
MOOSAVI_GSM 10 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 تا حالا مورد اینجوری نداشتم میشه بگین چجوری پولو باید پرداخت کرد چطور؟ برای آنلاک مستقیم باید کارتهای پرداخت خارجی داشته باشید برای پرداخت داخلی هم که .... آنلاک فکتوری تمامی برندها لاگ و اکتیویشن YAHOO ID : [email protected] LINE ID : S.M.MOOSAVI لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 به این سایت مراجعه کن دوست عزیز آنلاک فکتوری رسمی و دائم آیفون | آیفون آنلاکر من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 با سلام خدمت اساتید اگه میشه اموزش نحوه انلاک ایفون رو بزارید.ممنون دوست من شما خودتون نمیتونید آنلاک کنید. در صورت تممایل توی این تایپیک بزارین کمکتون میکنم http://forum.gsm-developers.ir/thread1882.html به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 واقعا ممنونم دوستان.چقد خوبه که تو این انجمن اساتید زود وسریع جواب میدن.پایدار باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.