amirsdn 122 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 من دیروز s7 edge از دستم افتاد lcd کامل شکست ? فقط هم یه فلش ساده میخواست ? لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 منم یه j530 واسه تعمیر wifi گرفتم موقع باز کردن ال سی دی شکست نکته جالبش موقعی شکست ک تو بدترین شرایط مال ام لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 من زیادی بی خیالم چندین J1 یادم رفته بود sboot بردارم خاموش کردم هیچوقت گردن نگرفتم یبار هم برا frp J510 خاموش کردم براش برد خریدم یبارم J200 چهار فایل زدم خاموش شدم خسارت برد خریدم براش کار ما داره از این مشکلات زیادم داره در عوض همین چند مشکل کوچیک هزاران بار گوشی زنده کردیم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2020 یه y360 بود با پردازنده spd وقتی فلش میکردیم دیگه آنتن نمیومد برد خریدم دادم بنده خدا یه j500 هم بود با کامبینیشن خاموش کردم بازم برد خریدم کار ما این ضرر ها رو هم داره خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 من فقط اولین بار سیپیو نوکیا X6 عوض کردم آنتن 3G شد و با تعویض مجدد سیپیو دیگه روشن نشد اونموقه دوره ی نوکیا 5800 و اینا بود به طرف 230 دادم عجیبه شماها اینقد کم خسارت دادین من تا دلتون بخواد موقه تعویض هارد و ریبال سیپیو برد خراب کردم موقه برداشتن السیدی چسبی السیدی شکوندم وآخرین و تنها خسارت نرم افزاری که بهم خورد یه 3c lite فلش زدم خاموش شد هارد زدم به هزینه خودم اوکی کردم خوشبختانه 2 3 سالیه اینجور خسارتا واسم در حد صفر شده ? لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2020 سلام منم اوایل یه p6 سریالش null بود با فایل اشتباه خاموش کردم با هزینه خودم هارد زدیم دادیم رفت. لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2020 سلام هرکاری منفعت و ضرری هم داره زیاد خسارت دادیم ولی عوضش واسمون تجربه شده تجربه مفت گیرنمیاد وسلام لینک ارسال
dezroid 27 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2020 بنده با کمال افتخار عرض میکنم که 2 عد گوشی g532g خاموش کردم اون اوایل که تو بازار وارد شده بودن فقط هزینه یکی رو پرداخت کردم 450 تومن لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2020 ?? حسارت برای هر تعمیرکاری هست حالا چه موبایل یا بقیه ولی حواست نباشه خسارت موبایل بیشتره برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.