SYS113 66 ارسال شده در 16 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2020 برنامه imei genrator by SYS113 منتشر شد ... نسخه ۶۴ بیت ویندوز نسخه ۶۴ بیت لینوکس سورس کد برنامه کاربرد این برنامه تولید imei هست کارکرد برنامه به این صورت هست ... ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی دوم که how many هست رو تعداد imei که میخوایید تولید بشه وارد کنید که حداکثر ۹۹۹ تا imei هست ... ۴.روی کلید genrate کلیک کنید ۵.فایل imei.txt در کنار برنامه ساخته میشه و سریال های imei داخلش رایت میشن و خودکار فایل باز میشه ... و در نهایت اینکه خواهش میکنم برنامه رو به دیگران نفروشید و همینطور که من این برنامه رو توسعه دادم و رایگان منتشر کردم شما هم با دوستانتون این برنامه رو به اشتراک بزارید امیدوارم برنامه واستون مفید بوده باشه و ازش لذت ببرید و توسعه دهنده این برنامه هیچ مسعولیتی در قبال استفاده نادرست از این برنامه نخواهد داشت ... ? لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 فروردین، 2020 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2020 عالی به امید دیدن کارهای بهتر از شما در جی اس ام دولوپرز اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 17 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2020 32bit هم اگه بود عالی میشد لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 18 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2020 با سلام و درود به آمد پیشرفت بیشتر همه اعضاء ( جی اس ام دولوپرز ) موفق باشی حمید جان ?❤ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
SYS113 66 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۲۷ در 16:50، amirsdn گفته است : 32bit هم اگه بود عالی میشد درود امیر عزیز برای گرفتن خروجی ۳۲ بیت نیاز به وجود یک ویندوز ۳۲ بیت هست ... و متاسفانه من ویندوز ۳۲ بیت ندارم در صورتی که شما یا دوستان دیگه ای که این پست رو میخونن و ویندوزشون ۳۲ بیت هست به ایدی تلگرام بنده پیام بدن تا راهنمایی کنم چطور خروجی ۳۲ بیت بگیرن تا نسخه ۳۲ رو هم منتشر کنیم ... تلگرام بنده : @SYS113 شاد و پیروز باشید .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.