shahram49 19 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 سلام دوستان کسی فایل فلش فارسی 4 فایل سامسونگ n5100 این ورژن روداره لطف کنه؟ N5100XXDNH3 توی راپیدگیتور پیدا کردم ولی اجازه دانلود با دانلود منیجر رو نمیده تا شب باید بشینم پاش اگر قطع نشه.تازه مطمئن نیستم 4 فایل باشه. ممنون لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 سلام دوستان کسی فایل فلش فارسی 4 فایل سامسونگ n5100 این ورژن روداره لطف کنه؟ N5100XXDNH3 توی راپیدگیتور پیدا کردم ولی اجازه دانلود با دانلود منیجر رو نمیده تا شب باید بشینم پاش اگر قطع نشه.تازه مطمئن نیستم 4 فایل باشه. ممنون شهرام جان سلام اگه رو آرمه فلش نمیخواد مشکلش چیزی دیگه ی است رو ارمه؟ لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 سلام احسان جان اره رو ارمه ای اف اس هم مشکل داره میدونم منتها گفتم شاید 4 فایله با پیت بزنم اوکی بشه چون باکس ندارم ای اف اس ریپیر کنم ضمن اینکه احتمال خرابی هارد هم میدم چون ظاهرا اصلا چیزی روش رایت نمیشه .میخواستم روتش کنم تا با برنامه ای اف اس رو ریپیر کنم منتها هر چی سی اف روت رو رایت میکنم اوکی میده ولی ریکاوری همون ریکاوری هست و روت هم نمیشه. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2015 اره داداش efs مشکل داره cfroot های جدید اون ریکاوری قبلی رو برمیگردونن این ریکاوری رو از طریق اودین بزن ببین کمکت میکنه دانلود ریکاوری استوک n5100 لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 سلام .احسان جان ممنون از لطفت ولی طرف تبلت رو برد فکر کنم جای دیگه زیر قیمت داده بودند دیشب اومد بهانه کرد و گفت بعدا میارم منم که مشنگ اصلا نفهمیدم کسی قیمت خراب کرده.بهر حال ممنونم ازت داداش. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 بزار بره جای دیگه دوبار فلشش میکنن بعد میگن هاردشه!!!!!! لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 میدونه که با فلش حل نمیشه ولی اینجا بعضی ها مفت کاری میکنند احتمالا خورده به تور یکی از اونا گفته برات ترمیم میکنم زیر قیمت منم باج نمیدم به شغال. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 همه جا از این همکار که چه عرض کن "...." پیدا میشه منم خیلی درگیرم باهاش اما چه میشه کرد لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 شهرام جان شما یه efs سالم روش رایت کن اگه بالا نیومد تنها راهش اینه که با bst defult efs کنی تا بالا بیاد بعد ترمیم imei کی. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.