0098gsm.si 12 ارسال شده در 13 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2020 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز لطفا در صورت موجود نقاط emmc pinout یا jtag pinout مر بوط به تبلت لنوو با مشخصات زیر رو قرار بدید ممنون Tab A8-50f مشخصه فنی برد : mt8735p1v1 md1144 لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 13 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2020 عزیز اگر بوتش پریده خب با Sp فلش بزنید نیاز به این کارا نیست اگر هم کانکت نمیشه به سیستم باطری رو دربیارین با دوتا ولوم به سیستم وصل کنید مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
0098gsm.si 12 ارسال شده در 13 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2020 به سیستم به هیچ عنوان وصل نمیشه حتی با دستوراتی که شما فرمودید لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 13 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2020 در 6 ساعت قبل، 0098gsm.si گفته است : به سیستم به هیچ عنوان وصل نمیشه حتی با دستوراتی که شما فرمودید بنده خودم به ندرت از isp اسنفاده میکنم 99% مواقع ایسی برمیدارم بعدش ترمیم بوت میکنم و به شما هم این رو پیشنهاد میکنم البته با نقاط تست پوینت هم میتونید به سیستم بشناسونیدش البته باید با آزمون و خطا پیدا کنید روی برد مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
0098gsm.si 12 ارسال شده در 13 فروردین، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2020 در 41 دقیقه قبل، Pejvak گفته است : بنده خودم به ندرت از isp اسنفاده میکنم 99% مواقع ایسی برمیدارم بعدش ترمیم بوت میکنم و به شما هم این رو پیشنهاد میکنم البته با نقاط تست پوینت هم میتونید به سیستم بشناسونیدش البته باید با آزمون و خطا پیدا کنید روی برد ممنون بابت راهنماییتون تلاشمون این بود بدون برداشتن ببینیم میشه کاری کرد یا نه یکم دیگه سرچ میکنم نشد نهایتا برشمیدارم ازمون خطا هم حوصله زیاد میخواد و یهو میبینی به باکس هم اسیب وارد میشه لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 13 فروردین، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2020 در 6 دقیقه قبل، 0098gsm.si گفته است : ممنون بابت راهنماییتون تلاشمون این بود بدون برداشتن ببینیم میشه کاری کرد یا نه یکم دیگه سرچ میکنم نشد نهایتا برشمیدارم ازمون خطا هم حوصله زیاد میخواد و یهو میبینی به باکس هم اسیب وارد میشه ازمون و خطا منظور پیدا کردن نقلط تست پوت ( clk va gnd ) نه isp برای نمونه پست زیر رو نگاه کنید مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.