مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 در 5 ساعت قبل، OXEYGEN گفته است : این فایل اسکریپ رو تو قسمت mics file بچین و اقدام به فلش کن f3212_fix.txt 24 B · 0 downloads داداش گلم من این اسکریپ را دارم من زبانم بد نیست تو خیلی سایتهای اونوری عضو هستم حالا کم لطفی من اینجا هستم من یه زمون مدیر یه سایت و رقیب این سایت بودم گذره زمونه شدیم یوزر عیبی نداره من گفتم تست پوینت نگفتم اسکریپ باشه شما عکس بالا را ببین من اسکریپ هم گذاشتم. ولی تست پوینت نیاز دارم همه جور باکسم دارم تا جیتگ ولی پین اوت ندارم. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۸/۹/۲۷ در 18:08، faramarzi گفته است : سلام جناب آقای الیای عزیز فایلها به صورت زیپ هستش ولی فک کنم گوشی را ریست کردم مشکل خورده چون فلش قبول نمیکن و اگه دقت کنید سافت بریک شده که نیاز به تست پوینت داره. این عکس را میگم اون فولدر اسکریپ را میبینی همین توش ولی نیاز به تست پوینت داره .ممنون از راهنماییت. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 اون پسوند derp را میبینی تو اطلاعاتم اون یه باج افزاره که 15 سال زندگی منو از بین برد خدا را شاکرم که مغز منو از بین نبرده باز هم دمتون گرم. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 ممنون از دوستان که زحمت کشیدن و راهنمایی میکنن. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 این هم نمونه . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 کلا تو اون پست دوم هم نگاه کنی من اسکریپ گذاشتم ولی تست پوینت گیر نیاوردم نه اینکه بلد نیستم پیدا هم کردم ولی درست عمل نمیکنه گفتم شاید دوستان با تجربه تر باشن که بگذریم تو این مورد سخت شد کار . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 سلام با برنامه flash tool سونی تست کن لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 سلام با برنامه flash tool سونی تست کن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.