مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 18 اسفند، 2019 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2019 نیاز پین اوت سونی f3212 برای ترمیم بوت وریست مدام یه گوشی برام امد که رم را درست نمی خوند من هم وایپش کردم حالا هی ریست میشه وادمک اندروید میاد بعد ریست میشه . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 18 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2019 درضمن ناگفته نمونه هر فایلی فلش میکنم این ارور SIN file not accepted را میده . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 18 اسفند، 2019 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2019 در 5 ساعت قبل، faramarzi گفته است : درضمن ناگفته نمونه هر فایلی فلش میکنم این ارور SIN file not accepted را میده . سلام دوست عزیز فایل رو به zip ارشیو و انتخاب کنید. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 18 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2019 سلام جناب آقای الیای عزیز فایلها به صورت زیپ هستش ولی فک کنم گوشی را ریست کردم مشکل خورده چون فلش قبول نمیکن و اگه دقت کنید سافت بریک شده که نیاز به تست پوینت داره. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
OXEYGEN 58 ارسال شده در 18 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2019 درود فایلها رو بچینید.اخرین ورژن تو قسمت ستینگ برین تیکهای sigen mode enable altrnative security bypass رو بزنید اقدام به فلش کنید https://t.me/joinchat/yGW8B4fX0LdjZGY0 لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 در 15 ساعت قبل، OXEYGEN گفته است : درود فایلها رو بچینید.اخرین ورژن تو قسمت ستینگ برین تیکهای sigen mode enable altrnative security bypass رو بزنید اقدام به فلش کنید دقیقا من هم همینجوری میزدم که تست پوینت میخواست ودرخواست تست پوینت دادم. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 این هم همون روش . تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
OXEYGEN 58 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 درود کلا عرض میکنم خدمدتون:تست پوئینت زمانی لازم میشه که دستگاه به سیستم برای کار نرم افزاری کانکت نمیشه اصلا و اینجاست که میگیم دستگاه بوت نمیشه و احتیاج به ترمیم بوت پیدا میکنه. دستگاه شما این مشکل رو نداره یعنی بوت میشه.نیازی هم به تست پوئینت نداره. کلا دستگاههای مدیاتک تست پوئینتی که اینشکلی بکار بیاد نداره. هارد دستگاهتون ایراد داره https://t.me/joinchat/yGW8B4fX0LdjZGY0 لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 در هم اکنون، OXEYGEN گفته است : درود کلا عرض میکنم خدمدتون:تست پوئینت زمانی لازم میشه که دستگاه به سیستم برای کار نرم افزاری کانکت نمیشه اصلا و اینجاست که میگیم دستگاه بوت نمیشه و احتیاج به ترمیم بوت پیدا میکنه. دستگاه شما این مشکل رو نداره یعنی بوت میشه.نیازی هم به تست پوئینت نداره. کلا دستگاههای مدیاتک تست پوئینتی که اینشکلی بکار بیاد نداره. هارد دستگاهتون ایراد داره جاهای دیگه هم همین مشکل را داشتن و با تست پوینت ایراد رفع شده من این گوشی را چند هفته پیش بدون مشکل فلش کردم وهیچ ایرادی نداشت ولی از وقتی این گوشی را وایپ کردم مشکل خورد چون فایلهام از بین رفته بود نخواستم دانلود کنم وبا وایپ خواستم تست کنم که اینجوری شد و در کل به نتیجه رسیدم که قسمت بوت گوشی صدمه دیده و نیاز به ترمیم داره که فلش به درستی انجام بشه. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
OXEYGEN 58 ارسال شده در 19 اسفند، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2019 این فایل اسکریپ رو تو قسمت mics file بچین و اقدام به فلش کن f3212_fix.txt https://t.me/joinchat/yGW8B4fX0LdjZGY0 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.