behroozashrafi 168 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در هم اکنون، ILYA20 گفته است : لایک و اپلود مشکلی نداره پروفایل منو چک کنید بزرگوار من گزینه لایک ندارم با اپلود با تشکر لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در 21 دقیقه قبل، رامین ملکی گفته است : اخه ایلیا جان حرفا میزنیاا.... الان بخوای یه فایل دانلود کنی ....دسترسی نداریم...بشنیم...فایل گوشی خودمو بنویسیم...نمیشه که... فایل ها که دانلودسنترهای ایرانی هستن ، این حجم از محدودیت قابل پذیرش نیست درسته اما حداقل در زمانهایی که دسترسی داریم باهم همکاری کنیم سطح دانش جی اس ام ایران بکشیم بالا ضرر نداره. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
dehdar1999 60 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 در 2 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : ما بایستی استاد باشیم بتوانیم مستقل باشیم در مهندسی معکوس ,تولید اموزش و همه همکاری کنیم نه اینکه مصرف کننده باشیم معلوم نیست تا کی اینترنت iran access بشه شاید جنگ سایبری صورت گرفت و اینترنت مثل الا ملی شد اونوقت ما باید به دانش خودمان تکیه کنیم. خدا نکنه هیچ وقت این اتفاق بیوته / از تحریم ملت از حق خودشون نباید خوشحال شد و به فال نیک گرفت دنیــــــا... دو روزه نه بیشتر! لینک ارسال
khaneh.mobiles 9 ارسال شده در 17 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2019 الان من frp و ریستور ایفون دوروزه تحویل گرفتم هیچی که هیچی... لینک ارسال
saeedreza 24 ارسال شده در 18 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2019 منکه مشکلی ندارم همه کار میکنم ????? لینک ارسال
viper27 17 ارسال شده در 18 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2019 بنده هم از وابستگی به باکس ها و ... خوشم نمیاد. اما اینترنت فرق میکنه... بیشتر کارامون به نت وابسته شده آخه. چطوری میشه دیگه یه آیفون نو اکتیو کنی بدی دست مشتری. frp ساده گیر میفته آدم چه برسه بقیه کارا... لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 18 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2019 متاسفانه با این وضع باید از باکس باکس هایی که خدمات انلاین میدن بایستی خداحافظی کرد الان دیروز سه تا ایفون ریستور کردیم موندیم گوشی ها اکتیو نمیشن وای به حال ایندمون لینک ارسال
xdadeveloper 13 ارسال شده در 18 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2019 خودکفایی تو فضای محدود عین این میمونه که یه درختو لای نرده رشد بدی، عاقبتی جز کجروی و بیراهه نداره. لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 18 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2019 سلام لااقل یه موتور جستجوی ایرانی معرفی کنید ببینیم در اون ضمینه خودکفا هستیم یا نه! لینک ارسال
s0maye 16 ارسال شده در 18 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2019 سلام خوبید؟ من حرفتونو قبول دارد الان حس میکنم کره شمالی زندگی میکنم حالا من یه فایل میخوام تاپیکشم زدم میگه قوانین وباید بخونم قبلا اینجوری نبوداااا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.