RaminGsm 325 ارسال شده در 9 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2019 با سلام و درود خدمت عزیزان من چند مدتی هست که ویندوز کامپیوترم را عوض کردم ( از ویندوز 10 به 7 تغییر دادم ) روی ویندوز 10 باکس ATF هیچ مشکلی نداشت ( مشکلی با فعال سازی نداشت ) چند روزه که ویندوز 7 نصب کردم الان ارور مصروفیت سرور را میده که قبلا هم به این مشکل برخورده بود که با حدف فایل HOST مشکل برطرف میشد اما مشکل اصلی اینه که باید لایسینس باشه تا این متد جواب بده الان لایسینس نیست و این کار را انجام دادم جوابی نگرفتم و باکس را ابدیت هم کردم به ورژن 12.60 و 12.70 اینم جوابی نداد . من لایسینس دارم از چند ماه پیش هست اونم گذاشتم اونم جوابی نداد همین مشکل بود ... عکس از ارور Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 9 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2019 در ۱ ساعت قبل، ramin gsm گفته است : با سلام و درود خدمت عزیزان من چند مدتی هست که ویندوز کامپیوترم را عوض کردم ( از ویندوز 10 به 7 تغییر دادم ) روی ویندوز 10 باکس ATF هیچ مشکلی نداشت ( مشکلی با فعال سازی نداشت ) چند روزه که ویندوز 7 نصب کردم الان ارور مصروفیت سرور را میده که قبلا هم به این مشکل برخورده بود که با حدف فایل HOST مشکل برطرف میشد اما مشکل اصلی اینه که باید لایسینس باشه تا این متد جواب بده الان لایسینس نیست و این کار را انجام دادم جوابی نگرفتم و باکس را ابدیت هم کردم به ورژن 12.60 و 12.70 اینم جوابی نداد . من لایسینس دارم از چند ماه پیش هست اونم گذاشتم اونم جوابی نداد همین مشکل بود ... عکس از ارور الان چند ماهی میشه سرورش بسته است منم هر کاری کردم جواب نداد نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 9 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2019 در 6 ساعت قبل، sajjad-ali گفته است : الان چند ماهی میشه سرورش بسته است منم هر کاری کردم جواب نداد درود عزیز روی ویندوز 10 مشکلی نداره راحت باز میشه این دیگه فکر نکنم ربطی به سرور داشته باشه Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 22 بهمن، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2019 با سلام و درود عزیزان سرور باکس ATF فعال شد بنظرم مال منم درست شده Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 22 بهمن، 2019 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2019 من همچنان با باکسم مشکل شما را دارم. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 12 اسفند، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۸/۹/۱ در 14:48، faramarzi گفته است : من همچنان با باکسم مشکل شما را دارم. درود مال من مشکلی نداره Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.