taher 10 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم اگه امکانش هست روش نصب واتساپ جاوا رو برام بزارین هر کاری میکنم نمیتونم رو مدلهای جاوا مثل اشا 311 واتساپ نصب کنم لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 سلام من که همیشه با خود گوشی وارد سایتش میشم و مستقیم دانلود میکنم و نصب سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 راه دیگه ای نیست؟؟ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 سلام متاسفانه هیچ راه دیگه ای نیست مگر رو گوشی جاوا دیگه که دانلود کرده کپی کنی لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 سلام فایل زیر رو استخراج و در میموری کپی کنید بقیه مراحل هم که خودتون میدونید Download rar یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 سلام فایل زیر رو استخراج و در میموری کپی کنید بقیه مراحل هم که خودتون میدونیدDownload rar یا حق بازم ارور فایل نا معتبر هست میده و فایل حذف میشه.شما از چه راهی این فایل رو نصب میکنید لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 بازم ارور فایل نا معتبر هست میده و فایل حذف میشه.شما از چه راهی این فایل رو نصب میکنید دوست عزیزم فایل jar +jad رو در داخل یه پوشه کپی کنید تاریخ وسا.. بروز کنید بعد اجرا اگر جواب نداد یه فلش بزنید یا اگر قبلا نصب بوده و نیاز به اپدیت داره از داخل خود نرم افزار اپدیت کنید یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.