neiko 0 ارسال شده در 11 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 با درود خدمت دوستان (عضو تازه ورود هستم و خیلی خوشحالم که چنین سایت قوی رو در زمینه با گوشی بالاخره پیدا کردم و با افتخار عضو شدم) بنده یک فروند سامسونگ j1 ace مدل F111F که دو سیمکارته و 4G هست را دارم. تو نت خیلی سرچ کردم برای روت کردن ایشون و قبلا هم سابقه روت گوشیهای هواوی خودم و خانواده رو مثل کره با نرم افزارهای همچو کینگ روت. آی روت و غیره رو دارم. علی الهذا متوجه گردیدم که ایشون مثل هواوی نیست و به این راحتیها تن به روت نمیده. باز در ادامه ی سرچهای مختلف متوجه شدم باید رام رو روش فلش کنم با برنامه ادین. آخرین ورژن بیلد نامبر به شماره LMY47V.J111FXXU0ARL2 رو که تو توضیحاتش نوشته بود روی گوشی این رایت بشه گوشی شما کامل رامش عوض میشه و روت هم میشه.انجام دادم.(البته با کلی آموزش) دهنم مسواک شد. الان گوشیم ردیفه فقط روت نشده. که با آپهای روت چکر چک کردم میزنن گوشی روت نیست. جسارتا سوالم اینه که آموزش دقیق و مبتدی میخوام واسه روت کردنش. ممنون میشم دوستان کمکم کنن. با سپاس. لینک ارسال
neiko 0 ارسال شده در 11 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 اینم بگم که فایلی که روش رایت کردم تک فایل بود لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 11 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 در 3 ساعت قبل، neiko گفته است : با درود خدمت دوستان (عضو تازه ورود هستم و خیلی خوشحالم که چنین سایت قوی رو در زمینه با گوشی بالاخره پیدا کردم و با افتخار عضو شدم) بنده یک فروند سامسونگ j1 ace مدل F111F که دو سیمکارته و 4G هست را دارم. تو نت خیلی سرچ کردم برای روت کردن ایشون و قبلا هم سابقه روت گوشیهای هواوی خودم و خانواده رو مثل کره با نرم افزارهای همچو کینگ روت. آی روت و غیره رو دارم. علی الهذا متوجه گردیدم که ایشون مثل هواوی نیست و به این راحتیها تن به روت نمیده. باز در ادامه ی سرچهای مختلف متوجه شدم باید رام رو روش فلش کنم با برنامه ادین. آخرین ورژن بیلد نامبر به شماره LMY47V.J111FXXU0ARL2 رو که تو توضیحاتش نوشته بود روی گوشی این رایت بشه گوشی شما کامل رامش عوض میشه و روت هم میشه.انجام دادم.(البته با کلی آموزش) دهنم مسواک شد. الان گوشیم ردیفه فقط روت نشده. که با آپهای روت چکر چک کردم میزنن گوشی روت نیست. جسارتا سوالم اینه که آموزش دقیق و مبتدی میخوام واسه روت کردنش. ممنون میشم دوستان کمکم کنن. با سپاس. سلام اول داخل انجمن رو سرچ کن اگر به جواب نرسیدی از سایت زیر کمک بگیر: www.google.com لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 11 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 سلام بفرما تست شده Root SM-J111F.M.H _(BoxWares).rar لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 11 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 در 5 ساعت قبل، neiko گفته است : با درود خدمت دوستان (عضو تازه ورود هستم و خیلی خوشحالم که چنین سایت قوی رو در زمینه با گوشی بالاخره پیدا کردم و با افتخار عضو شدم) بنده یک فروند سامسونگ j1 ace مدل F111F که دو سیمکارته و 4G هست را دارم. تو نت خیلی سرچ کردم برای روت کردن ایشون و قبلا هم سابقه روت گوشیهای هواوی خودم و خانواده رو مثل کره با نرم افزارهای همچو کینگ روت. آی روت و غیره رو دارم. علی الهذا متوجه گردیدم که ایشون مثل هواوی نیست و به این راحتیها تن به روت نمیده. باز در ادامه ی سرچهای مختلف متوجه شدم باید رام رو روش فلش کنم با برنامه ادین. آخرین ورژن بیلد نامبر به شماره LMY47V.J111FXXU0ARL2 رو که تو توضیحاتش نوشته بود روی گوشی این رایت بشه گوشی شما کامل رامش عوض میشه و روت هم میشه.انجام دادم.(البته با کلی آموزش) دهنم مسواک شد. الان گوشیم ردیفه فقط روت نشده. که با آپهای روت چکر چک کردم میزنن گوشی روت نیست. جسارتا سوالم اینه که آموزش دقیق و مبتدی میخوام واسه روت کردنش. ممنون میشم دوستان کمکم کنن. با سپاس. صفحه روت J111F http://root.gsm-developers.com/j111f-root لینک ارسال
neiko 0 ارسال شده در 11 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 در 6 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : سلام اول داخل انجمن رو سرچ کن اگر به جواب نرسیدی از سایت زیر کمک بگیر: www.google.com دادا اگه به جواب میرسیدم مزاحم شما نمیشدم لینک ارسال
neiko 0 ارسال شده در 11 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 در 4 ساعت قبل، alizarei72 گفته است : سلام بفرما تست شده Root SM-J111F.M.H _(BoxWares).rar سلطان تشکر ولی ای کاش یه آموزش بهم میدادین این فایلو باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
neiko 0 ارسال شده در 11 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 در 4 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : صفحه روت J111F http://root.gsm-developers.com/j111f-root این فایلو روش رایت کردم گوشی رو بوت گیر کرد . دوباره یه رام دیگه روش رایت کردم لینک ارسال
alizarei72 60 ارسال شده در 11 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 این فایلی که ارسال کردم اکسترکت کن ی فایل هست با پسوند md5 با برنامه اودین تو قسمت apبذار رایت کن گوشی که اومد بالا یو اس بی دباگ رو فعال کن بعد گوشی وصل کن به سیستم فایل دوم رو اجرا کن اینتر بزن تا مراحلش کامل تموم بشه لینک ارسال
neiko 0 ارسال شده در 11 آذر، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2019 در 4 دقیقه قبل، alizarei72 گفته است : این فایلی که ارسال کردم اکسترکت کن ی فایل هست با پسوند md5 با برنامه اودین تو قسمت apبذار رایت کن گوشی که اومد بالا یو اس بی دباگ رو فعال کن بعد گوشی وصل کن به سیستم فایل دوم رو اجرا کن اینتر بزن تا مراحلش کامل تموم بشه قسمت اول گوشیو بردم تو حالت دانلودینگ و اون فایل رو رایت کردم بدون مشکل. قسمت دوم هم انجام دادم . ولی صفحه ی که باز شد گاهی ارور میداد . ولی تا اااااااخرش رفتم. حالا نمیدونم روت شده یا نه ؟؟ با چه برنامه ی دقیق چک کنم بنظرتون ؟؟؟ برنامه من root checker هست فکر نمیکنم جالب باشه. جسارتا میشه بهم لینک بدی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.