azimi 9 ارسال شده در 27 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 هرچی کردم که رو سیستم متصل بشه نمیاد چی کنم به نظرتون؟ لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 27 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 در هم اکنون، azimi گفته است : هرچی کردم که رو سیستم متصل بشه نمیاد چی کنم به نظرتون؟ اول از همه مطلب بالا رو مطالعه کن، بعد از اون تعویض کابل، تعویض پورت، تمیز کردن سوکت شارژ ، تعویض سوکت شارژ، تعویض ویندوز، نهایتا از یه سیستم دیگه کمک بگیر لینک ارسال
azimi 9 ارسال شده در 27 آبان، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 اخه هیچ گوشی رو نمیخونه لینک ارسال
مدیر ارشد Mahdi Jalali 73 ارسال شده در 27 آبان، 2019 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 در 23 دقیقه قبل، azimi گفته است : اخه هیچ گوشی رو نمیخونه یعنی هر گوشی ک وصل میکنی نمیشناسه ؟! درایور هاتو چک کن وقتی گوشی رو وصل میکنی تو قسمت Device mananger ولی اگر فقط با یه گوشی این مشکل رو داری اول تعویض سوکت بعد مسیرش رو چک کن اجگر جواب نداد من یه گوشی داشت که این مشکلو داشت با تعویض ای سی پاور حل شد ! Telegram Instagram لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 27 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 در 2 ساعت قبل، azimi گفته است : هرچی کردم که رو سیستم متصل بشه نمیاد چی کنم به نظرتون؟ با سلام و درود با اجازه مدیران ویندوزی که استفاده میکنید چند میباشد ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
azimi 9 ارسال شده در 27 آبان، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 درایور نگاه میکنم وقتی میزنم مشکل دار نشون میده لینک ارسال
rezabarani 27 ارسال شده در 27 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2019 با سلام درایور چیپست و usb درایور ویندوزت رو دوباره نصب کن ریستارت کت سیستم رو بعد اگه جواب نداد گوشی زو یه دانلودینگ ببر ادین رو اجرا کن مطمئن باش میاره موفق باشین لینک ارسال
SYS113 66 ارسال شده در 28 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2019 در 11 دقیقه قبل، SYS113 گفته است : درود مشکل شما درایور هست ... درایور مناسب سامسونگ رو نصب و مجدد تلاش کنید ... درایور مناسب پیوست شد موفق باشید Samsung_USB_Driver_v1.5.65.0.zip لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.