hooma7n 12 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۸ با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی سامسونگ G935T پس از آپدیت کردن به نسخه اندروید 8 مشکل آنتن پیدا کرده است الان میخوام دانگرید کنم به اندروید 7 ولی نمیشه ، اگر امکانش هسا راهنماییم کنید مدل نسخه ای که روش رایت کردم G935TUVS9CSC1 هستش نقل قول لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ در 19 ساعت قبل، hooma7n گفته است : با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی سامسونگ G935T پس از آپدیت کردن به نسخه اندروید 8 مشکل آنتن پیدا کرده است الان میخوام دانگرید کنم به اندروید 7 ولی نمیشه ، اگر امکانش هسا راهنماییم کنید مدل نسخه ای که روش رایت کردم G935TUVS9CSC1 هستش این گوشی های اپراتوری رو حتی اگه ریست فکتوری هم بخوای بزنی، باید آیت الکرسی رو 360 بار بخونی تا مشکلی براش پیش نیاد نقل قول لینک ارسال
hooma7n 12 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، rahi_sr گفته است : این گوشی های اپراتوری رو حتی اگه ریست فکتوری هم بخوای بزنی، باید آیت الکرسی رو 360 بار بخونی تا مشکلی براش پیش نیاد یعنی هیچ راهی نیست الان این حل بشه؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۸ در 17 ساعت قبل، hooma7n گفته است : یعنی هیچ راهی نیست الان این حل بشه؟؟؟ دنبال راهی بگرد که صد در صد جواب بده، وگرنه سریال از بین بره باید برد رو عوض کنی نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .