سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ دوستان میخام یه سوکت خوب واسه ترمیم بوت بخرم واسه باکس ایزی جیتگ چه سوکتی بخرم بهتره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
espandesh 152 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ emate x پیشنهاد من دارم استفاده میکنم خوبه . واکنش ها : سجادبیانی و ILYA20 1 1 نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، espandesh گفته است : emate x پیشنهاد من دارم استفاده میکنم خوبه . ممنون منظور من از سوکت از این سوکت ها است https://gpgstore.ir/لوازم-باکسهای-موبایل/134-easy-jtag-adaptor.html GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، سجادبیانی گفته است : دوستان میخام یه سوکت خوب واسه ترمیم بوت بخرم واسه باکس ایزی جیتگ چه سوکتی بخرم بهتره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید بیا من دارم تا حالا استفاده نکردم ...قیمت مناسب بده برای شما irgsm واکنش ها : سجادبیانی 1 نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، iraj گفته است : بیا من دارم تا حالا استفاده نکردم ...قیمت مناسب بده برای شما ممنون یه عکس از مدلش برام میذارید؟ ویرایش شده 16 تیر، ۱۳۹۸ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید واکنش ها : iraj 1 نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، سجادبیانی گفته است : ممنون یه عکس از مدلش برام میذارید؟ بله چشم میرم خونه تو انباری عکس میگیرم میدم خدمتتون.... irgsm واکنش ها : سجادبیانی 1 نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ خدمت شما atfهم هست irgsm نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) ممنون ولی اینو خودمم دارم خیلی اذیت میکنه از هر 10 تا گوشی 6 تا جواب نمیده ویرایش شده 18 تیر، ۱۳۹۸ توسط سجادبیانی GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ در در 16 تیر 1398 در 13:01، سجادبیانی گفته است : ممنون منظور من از سوکت از این سوکت ها است https://gpgstore.ir/لوازم-باکسهای-موبایل/134-easy-jtag-adaptor.html کسی از این مدل داره چطوریه جواب گو هست GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ در 25 دقیقه قبل، سجادبیانی گفته است : ممنون ولی اینو خودمم دارم خیلی اذیت میکنه از هر 10 تا گوشی 6 تا جواب نمیده پس باید از این جدید ها بگیری .... irgsm نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ کسی نیست راهنمایی کنه چه سوکتی بگیرم ؟ دوستان با چی ترمیم بوت می کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .