mehran72m 230 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده روش تال بک و روش *#*#6130#*#* که مخاطبین ذخیره میکنی رو رفتم هیچکدوم جواب ندادن اگه کسی روش خاصی بلده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خیلی گیرم نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ در 12 ساعت قبل، mehran72m گفته است : باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده روش تال بک و روش *#*#6130#*#* که مخاطبین ذخیره میکنی رو رفتم هیچکدوم جواب ندادن اگه کسی روش خاصی بلده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خیلی گیرم کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ در 13 ساعت قبل، mehran72m گفته است : باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده روش تال بک و روش *#*#6130#*#* که مخاطبین ذخیره میکنی رو رفتم هیچکدوم جواب ندادن اگه کسی روش خاصی بلده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خیلی گیرم ممنون از سایت جی اس ام دولوپریز بعد از چند ساعت تلاش اوکی کردم..... نقل قول لینک ارسال
zigor 10 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ در 6 ساعت قبل، mehran72m گفته است : کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟ در 6 ساعت قبل، mehran72m گفته است : کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟ دادا اگه eft داری با تست پوینت سه سوت بر میداره نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، zigor گفته است : دادا اگه eft داری با تست پوینت سه سوت بر میداره دوست عزیز بابت راهنماییت ممنونم ولی تو پست بالا نوشتم اوکی کردم دمت گرم..... واکنش ها : zigor 1 نقل قول لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ در 12 ساعت قبل، mehran72m گفته است : دوست عزیز بابت راهنماییت ممنونم ولی تو پست بالا نوشتم اوکی کردم دمت گرم..... از چه روشی رفتی ؟ نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۸ در 52 دقیقه قبل، amirsdn گفته است : از چه روشی رفتی ؟ مشخصه رام روی گوشی آندروید 7.0 -c185b329 بود و روش یوتیوب اصلا جواب نمیداد بسته بود از روش تال بک و سرچ voise و از گزینه maps و سرچ quickshortcut و داخل منو و رفتن به تنظیمات و فعال کردن oem ورست در نهایت تمام... واکنش ها : amirsdn 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .