mohsen1987 22 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ با سلام گوشی اندروید 8 هستش با باینری 5 و میخوام سریال رو عوض کنم ولی روت نمیشه و با زدن ریکاوری های زیر یا روی آرم میمونه یا اصلا ریکاوری رو نمیخونه .... لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرم twrp-3.1.1-0-j7elte.img TWRP-3.0.2-2-arm64_SM-J710F_fix_OTG-1 نقل قول لینک ارسال
windows 1 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ با سلام دوست عزیز من با این فایل گوشی خودمو ریکاوری زدم بعد هم با مسجیک روت وتمام این دقیقا مشخصات گوشی منم بود شاید کارت راه افتاد اینم فایل ریکاوری twrp-3.2.1-0-j7xelte.img.tar واکنش ها : mohsen1987 1 نقل قول لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) سلام با روش زیر میتونید تمامی سام سونگ ها رو راحت روت کنی ویرایش شده 8 تیر، ۱۳۹۸ توسط masoud واکنش ها : mohsen1987 1 نقل قول لینک ارسال
mohsen1987 22 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، masoud گفته است : سلام با روش زیر میتونید تمامی سام سونگ ها رو راحت روت کنی مدتهاست با این روش روت میکنم ولی روی این مدل جواب نداد که مجبور شدم برای سراغ نصب ریکاوری نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .