amirsdn 122 ارسال شده در 15 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2019 سلام دوستان یه نوت 2 دارم که در حالت روشن کامبیوتر درایور گوشی رو میخونه و مشکلی نداره اما وقتی رو حالت دانلودینگ باشه کامبیوتر هیچی از گوشی نمیخونه و پورت اودین آبی نمیشههمه درایور ها نصب هستند گوشی روت هست لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 15 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2019 از سلامت درایور و کابل مطمئن شو * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
ali-s 0 ارسال شده در 15 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2019 اگه کابل سالمه اینکارو بکن قبل از اینکه برنامه اودین باز کنی کابل رو در حالت دانلودینگ به گوشی وصل کن بعد برنامه باز کن درست میشه منم همین مشکلو دارم لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 15 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2019 در 12 ساعت قبل، amirsdn گفته است : سلام دوستان یه نوت 2 دارم که در حالت روشن کامبیوتر درایور گوشی رو میخونه و مشکلی نداره اما وقتی رو حالت دانلودینگ باشه کامبیوتر هیچی از گوشی نمیخونه و پورت اودین آبی نمیشههمه درایور ها نصب هستند گوشی روت هست رو یه سیستم دیگه و با یه کابل دیگه تست کن.اگه ارور زرد رنگ گوشه پایین راست سیستمت اومد مشکل از سوکته لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 17 شهریور، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2019 در در 26 خرداد 1398 در 01:10، dr.karimian گفته است : رو یه سیستم دیگه و با یه کابل دیگه تست کن.اگه ارور زرد رنگ گوشه پایین راست سیستمت اومد مشکل از سوکته امتحان کردم مشکل برطرف نشد یکم تحقیق کردم گفتن که مشکل از knox روت رو حذف کردم مشکل رفع شد لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 18 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2019 در 14 ساعت قبل، amirsdn گفته است : امتحان کردم مشکل برطرف نشد یکم تحقیق کردم گفتن که مشکل از knox روت رو حذف کردم مشکل رفع شد با سلام و درود ویندوزی که استفاده میکنید چنده ؟؟؟؟ این مشکلو من در ویندوز 10 داشتم اگر ویندوز شما هم 10 هست از این روش استفاده کنید اول : گوشی را از کابل جدا کنید دوم : برنامه اودین را باز کنید سوم : گوشی را به دانلود مد برده و وصل کنید الان باید پورت را شناسای کنه و یا از کرک میراکل در تب سامسونگ جای که پورت را شناسای میکنه استفاده کنید ببینید پورتون به چی اسمی هست موفق باشید .... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.