mehrdad85 14 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) با سلام دوستان لطف راهنمایی کنید برای frp سامسونگ a10 تندروید 9 باینری 1 ممنون میشم ویرایش شده 24 خرداد، ۱۳۹۸ توسط mehrdad85 نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ از روش سیم پین دار نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ در 11 ساعت قبل، mehrdad85 گفته است : با سلام دوستان لطف راهنمایی کنید برای frp سامسونگ a10 تندروید 9 باینری 1 ممنون میشم میتونی کامبی بزنی بعد تو محیط کامبی رمز بزاری بعد 4 فایل فلش کنی و بعد اینکه گوشی اومد بالا از میخواد یا جیمیل که دادی اونو بزن یا آخرین رمز گوشی رو که رمز جدید هر چی دادی باید اونو بزنی من امتهان نکردم اینو فقط دیدم تست کن اگه نتیجه داد اعلام کن نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ ممنون تست میکنم نقل قول لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ روش سیم پین دار یوتیوب هست . نقل قول لینک ارسال
amirsdn 122 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ در 15 ساعت قبل، mehrdad85 گفته است : با سلام دوستان لطف راهنمایی کنید برای frp سامسونگ a10 تندروید 9 باینری 1 ممنون میشم https://www.youtube.com/watch?v=O9tcyrSccqk من جند بار با این روش انجام دادم شد نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ با کامبی میزنم ارور pit میده با فایل pit هم تست کردم جواب نداد نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، amirsdn گفته است : https://www.youtube.com/watch?v=O9tcyrSccqk من جند بار با این روش انجام دادم شد با این روش هم میرم تو قسمت about youtube اصلا چیزی نمیاره نقل قول لینک ارسال
jimbo_raha 13 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ با روش خارج کردن سیم پین دار و دسترسی به نوتیفکیشن جواب میده نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ در 28 دقیقه قبل، jimbo_raha گفته است : با روش خارج کردن سیم پین دار و دسترسی به نوتیفکیشن جواب میده میره تو تنظیمات منتها گزینه ها که باید دسترسی پیدا کنی به گوگل کروم رو نداره؟ مثل aboute ,.. نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ در 10 دقیقه قبل، mehrdad85 گفته است : میره تو تنظیمات منتها گزینه ها که باید دسترسی پیدا کنی به گوگل کروم رو نداره؟ مثل aboute ,.. از یوتیوب استفاده نکن از map برو جلو اموزشش تو یوتیوب هست نقل قول لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ در 21 ساعت قبل، modern soft گفته است : از یوتیوب استفاده نکن از map برو جلو اموزشش تو یوتیوب هست لینک اموزش روش map داری ؟ نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ در 30 دقیقه قبل، Sayedhamid گفته است : لینک اموزش روش map داری ؟ نه ندارم نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ در 21 ساعت قبل، modern soft گفته است : از یوتیوب استفاده نکن از map برو جلو اموزشش تو یوتیوب هست نشد تست کردم نقل قول لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اگر هیچ راهی جواب نمیده انلاین بردار . بعضی همکاران انجام میدن . نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ مطمئنی؟ نقل قول لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ در 5 دقیقه قبل، mehrdad85 گفته است : مطمئنی؟ بله انلاین برمیدارن ولی هزینه معمولا بالا باید با مشتری طی کرد . به نظرم گوشی با اندروید 9 سکوریتی پایین تر فلش کن شاید روش سیم پین دار سکوریتی قبلی جواب بده . نقل قول لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ بنظرم این مشکل هم فکری کنیم حل کنیم چون بزودی همه درگیرش میشن همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه نقل قول لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ در 5 دقیقه قبل، mobilemehdi گفته است : بنظرم این مشکل هم فکری کنیم حل کنیم چون بزودی همه درگیرش میشن سلام اقای نصیری همه این مدلا با قلق برداشته میشه.. راحته بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com واکنش ها : mobilemehdi 1 نقل قول لینک ارسال
tmp peyman 24 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ من خودم از روش رمز روی کامبی همیشه جواب گرفتم واکنش ها : mobilemehdi 1 نقل قول لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ در 14 دقیقه قبل، tmp peyman گفته است : من خودم از روش رمز روی کامبی همیشه جواب گرفتم رو این گوشی زدید همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ در هم اکنون، tmp peyman گفته است : من خودم از روش رمز روی کامبی همیشه جواب گرفتم روششو مطرح کنید همه استفاده کنن ممنون..... نقل قول لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۸ در 16 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : سلام اقای نصیری همه این مدلا با قلق برداشته میشه.. راحته بحث کلی من اینه چرا کامبی رو مدلای جدید فیلد پیت میده همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۸ در 11 ساعت قبل، mobilemehdi گفته است : بحث کلی من اینه چرا کامبی رو مدلای جدید فیلد پیت میده دقیقا همینه من هم کامبی رایت کردم ارور pit داد با فایل pit هم تست کردم باز ارور داد من بصورت آنلاین برداشتم نقل قول لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۸ موافقم چون باکس ها ساپورت نمیکنند و از این به بعد درگیر میشیم با این موضوع نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .