iraj 104 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ سلام دوستان از طریق فایل کامبین و باکس خواسم اقدام کنم راهکار کسی داره؟یه فایل هم بنام s.bootتو نت بوت که ریسک نکردم رایت کنم.... irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ دوستان از طریق این سایت addrom.comو دانلود اپلیکیشن هاش و برنامه hushsmsاوکی کردم .... روش: https://www.youtube.com/watch?v=4E9MxV9y3Fc irgsm واکنش ها : ramin98 1 نقل قول لینک ارسال
rezabarani 27 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ آندرویدش رو بیار پایین مثلا 6 بعد با SamFrp tools FRP حذف کن موفق باشی نقل قول لینک ارسال
abolfazl6812 4 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ اندروید 6 مگه برای a750 هست؟ نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، rezabarani گفته است : آندرویدش رو بیار پایین مثلا 6 بعد با SamFrp tools FRP حذف کن موفق باشی عزیز دقت کنید این مدل زیر 8 نیست .... irgsm نقل قول لینک ارسال
dr.karimian 30 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در 6 ساعت قبل، iraj گفته است : عزیز دقت کنید این مدل زیر 8 نیست .... داداش دوتا راه حل میگم تست کن صد در صد جوابه. 1. اول کامبینیشن بزن بعد فقط boot ,system,recovery رو توی z3x بچین و فلش کن. بعد برو تو تنظیمات و oem رو خاموش کن. 2. اول کامبینیشن رو فلش کن. بعد 4 فایل با home csc بزن. بعد برو تو تنظیمات oem رو خاموش کن . تست شده 100*100 واکنش ها : iraj 1 نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، dr.karimian گفته است : داداش دوتا راه حل میگم تست کن صد در صد جوابه. 1. اول کامبینیشن بزن بعد فقط boot ,system,recovery رو توی z3x بچین و فلش کن. بعد برو تو تنظیمات و oem رو خاموش کن. 2. اول کامبینیشن رو فلش کن. بعد 4 فایل با home csc بزن. بعد برو تو تنظیمات oem رو خاموش کن . تست شده 100*100 دقت نمیکنید چرا ..تو پست دوم گذاشتم راهکار رو و حل کردم تشکر.... irgsm نقل قول لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، iraj گفته است : دقت نمیکنید چرا ..تو پست دوم گذاشتم راهکار رو و حل کردم تشکر.... بزرگوار حاش اس ام اس برا سکوریت های جدید سامسونگ جواب نمیده لطفا اگر تست نکردید بیان نفرمایید طبق فرمایش رفیقمون باید کامبی یا انلاین بخوره هرچند من خودم با هاش زدم ولی قلق داره * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین واکنش ها : iraj 1 نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، Amirmohammad313313 گفته است : بزرگوار حاش اس ام اس برا سکوریت های جدید سامسونگ جواب نمیده لطفا اگر تست نکردید بیان نفرمایید طبق فرمایش رفیقمون باید کامبی یا انلاین بخوره هرچند من خودم با هاش زدم ولی قلق داره نه خیر جواب گرفتم بنده رو اندروید 8 و این مدل .... irgsm واکنش ها : mehran72m 1 نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در هم اکنون، iraj گفته است : نه خیر جواب گرفتم بنده رو اندروید 8 و این مدل .... خب روش برداشتنشو بزار همه استفاده کنن نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در 24 دقیقه قبل، mehran72m گفته است : خب روش برداشتنشو بزار همه استفاده کنن چرا دقت نمیکنید؟؟؟این همه اسپم ایجاد میکنید .... irgsm نقل قول لینک ارسال
rezabarani 27 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در در 8 خرداد 1398 در 17:03، rezabarani گفته است : آندرویدش رو بیار پایین مثلا 6 بعد با SamFrp tools FRP حذف کن موفق باشی نگفتم 6 حتما ،مثال زدم منظورم اگه دیدید آندروید هشت مشکله باز کردنش یا نرم افزار نمیشناسه گفتم پایین بیارین ورژن آندروید رو که بشه یکم راحتتر بازش کرد frp رو نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ این مدل اندروید 8 با Hush sms برداشته میشه و اندروید 9 با روش سیم کارت پین دار..که اولی راحتره( اندروید 9 هم همه فعلا با روش سیمکارت پین دار برداشته میشن) واکنش ها : iraj و rahi_sr 1 1 نقل قول لینک ارسال
reza1617 7 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۸ سلام فایل کامبی بزن بعد از داخل تنظیمات برای گوشی یه کد یا پترن بزارین بعدش از طریق باکس و ابزارایی که دارین بدون فایل یوزر دیتا 4فایلتون بزنید با (home csc) حتما بزنید ...بعد که گوشی اومد بالا ازتون میخواد که با کد یا جیمیل میخوایین بیارین بالا دستگاهتون که شما همون کدی که تو.کامبی گذاشتین و.وارد میکنین و دستگاه بالا میاد... پ.ن : فایل یوزر دیتا چون کد و برمیداره .اطلاعات پاک میکنه بخاطر همینه که ما بدون یوزر دیتا فلش میکنیم id tlgrm : @xdafarsi. ادرس تیم مجازی ما واکنش ها : ramin98، omid ghorbani، rahi_sr و 2 نفر دیگر 3 1 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .