kazemrayane 17 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام ی j200h اب رخورده سرویس کامل شد فلت تصویرشم رفته بود اونم تعویض شد الان برگشت و گزینها کار نمیکنه فلتش تست شدست سالم ایسی u506 هم تعویض کردم مسیراشم تا خود این ایس اوکی هست موندم چار کنم دیگه نقل قول لینک ارسال
kazemrayane 17 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۸ کسی نیست کمک کنه نقل قول لینک ارسال
amin.gsm 58 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در در 14 اردیبهشت 1398 در 14:40، kazemrayane گفته است : سلام ی j200h اب رخورده سرویس کامل شد فلت تصویرشم رفته بود اونم تعویض شد الان برگشت و گزینها کار نمیکنه فلتش تست شدست سالم ایسی u506 هم تعویض کردم مسیراشم تا خود این ایس اوکی هست موندم چار کنم دیگه دررررررررررررررررود از ای برنامه ...کمک بگیرررر ...... بدون روت...... نصب کن .... فعال کن و..............Button_Savior_non_Root_PRO_2.4.0_Apktops.ir واکنش ها : kazemrayane 1 نقل قول لینک ارسال
amin.gsm 58 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۸ تمام آیکون ها میا....کم و زیاد کردن صدا.... بک منو ........ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .