reza.seven 40 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام خسته نباشید گوشی LG K10 2017 M250E بعد فلش خاموش شد باکس UMT دارم و فایل دامپ QC FIRE شناسایی نمیکنه...نیاز به تست پوینت دارم لطفا کمک کنید نقل قول لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۸ تست پوینت نبود؟ نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ ایراد چی بوده فلش کردین ؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 36 دقیقه قبل، iraj گفته است : ایراد چی بوده فلش کردین ؟ هنگ بیمورد داشت البته آب خورده هم بوده قبلا مشتری اینو بهم اعلام نکرده بود نقل قول لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ فکر کنم مدل های مدیاتک تست پوینت داشته باشع با باکس ترمیم بوت کنید * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .