jazireh 20 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ سلام اساتید یه گوشی j700f بعد از فلش مشکل قفل صفحه پیدا کرده یعنی بعد تنظیم پترن یا پسورد پترن یا قفل فعال نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ یک بار وایپ کنید با فیمور دیگه تست کنید همین .... irgsm نقل قول لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ وایپ کردم دوباره فلش تازه بعد فلش هم دوباره وایپ کردم ولی باز همینجوریه نقل قول لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ کسی این مشکل براش پیش نیومده؟ نقل قول لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ یه بوت رسمی روش نصب کن احتمالا درست بشه نقل قول لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) با 4 فایلم فلش کردم باز همونجوریه این ورژن SM-J700FXXU4BQH1 Repair Firmware با این ورژن هم درست نشد کامبینیشن هم زدم درست نشد ویرایش شده 24 اسفند، ۱۳۹۷ توسط jazireh نقل قول لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۷ آقا ایلیا بی زحمت راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .