ندا آزاده 0 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) سلام.من در مورد اس ام اس فرستادن سوال دارم.یه پیامک اشتباهی با گوشی فرستادم،الان کنار پیامکم هم تیک خورده.دوستام نتونستن کمک کنن و گفتن برو از سایت های موبایل کمک بگیر.چطوری میشه اون پیامک رو از گوشی طرف مقابل پاک کرد؟راهی داره اگر کمک کنید بهم.خداییش از ناراحتی نمیتونم هیچ فوتبالی نگاه کنم. ویرایش شده 21 اسفند، ۱۳۹۷ توسط ندا آزاده نقل قول لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ خدایا ما رو ببخش GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، ندا آزاده گفته است : سلام.من در مورد اس ام اس فرستادن سوال دارم.یه پیامک اشتباهی با گوشی فرستادم،الان کنار پیامکم هم تیک خورده.دوستام نتونستن کمک کنن و گفتن برو از سایت های موبایل کمک بگیر.چطوری میشه اون پیامک رو از گوشی طرف مقابل پاک کرد؟راهی داره اگر کمک کنید بهم.خداییش از ناراحتی نمیتونم هیچ فوتبالی نگاه کنم. دوست عزیز هیچ راه حلی نداره......... نقل قول لینک ارسال
abolfazl6812 4 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ استغفرلله نقل قول لینک ارسال
ehsan_hd 128 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) در 18 ساعت قبل، ندا آزاده گفته است : سلام.من در مورد اس ام اس فرستادن سوال دارم.یه پیامک اشتباهی با گوشی فرستادم،الان کنار پیامکم هم تیک خورده.دوستام نتونستن کمک کنن و گفتن برو از سایت های موبایل کمک بگیر.چطوری میشه اون پیامک رو از گوشی طرف مقابل پاک کرد؟راهی داره اگر کمک کنید بهم.خداییش از ناراحتی نمیتونم هیچ فوتبالی نگاه کنم. راهش اینکه بری گوشی طرفو بگیری پاک کنی ویرایش شده 22 اسفند، ۱۳۹۷ توسط ehsan_hd همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .