S.QASEMI 13 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) درود خدمت همه دوستان آموزش اشتراک گذاری اینترنت بدون (محدودیت ف-ی-ل-ت-ر) برای حذف اکانت گوگل یا همون FRP کاربرد داره به راحتی بعد از اشتراک گذاشتن اینترنت کافیه وای-فای گوشی رو روشن کنید و از اینترنت بدون محدودیت استفاده کنید دانلود آموزش http://opizo.com/9sq6K6 ویرایش شده 8 اردیبهشت، ۱۳۹۸ توسط S.QASEMI لینک جدید واکنش ها : OREO2018، ILYA20، mobile click و 5 نفر دیگر 6 2 نقل قول لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ در 41 دقیقه قبل، S.QASEMI گفته است : درود خدمت همه دوستان آموزش اشتراک گذاری اینترنت بدون (محدودیت ف-ی-ل-ت-ر) برای حذف اکانت گوگل یا همون FRP کاربرد داره به راحتی بعد از شتراک گذاشتن اینترنت کافیه وای-فای گوشی رو روشن کنید و از اینترنت بدون محدودیت استفاده کنید لینک آموزش در آپارات ویندوز 7 هم میشه از این روش استفاده کرد ؟ واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : ویندوز 7 هم میشه از این روش استفاده کرد ؟ درود عزیز ویندوز7 متاسفانه ندارم (اگر مایل باشید منبع آموزشم رو بهتون معرفی می کنم خودتون تست کنید(زبان انگلیسی)) ولی 8 و 10 انجام میشه 10 از همه راحتر انجام می شه ویرایش شده 21 اسفند، ۱۳۹۷ توسط S.QASEMI نقل قول لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۷ در 7 ساعت قبل، S.QASEMI گفته است : درود عزیز ویندوز7 متاسفانه ندارم (اگر مایل باشید منبع آموزشم رو بهتون معرفی می کنم خودتون تست کنید(زبان انگلیسی)) ولی 8 و 10 انجام میشه 10 از همه راحتر انجام می شه منبع معرفی کنید تست میکنم . نقل قول لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ در 22 ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : ویندوز 7 هم میشه از این روش استفاده کرد ؟ درود منبع رو ارسال کردم در صورت انجام کار لطفا اموزش رو تو انجمن قرار بدین موفق باشید نقل قول لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، S.QASEMI گفته است : درود منبع رو ارسال کردم در صورت انجام کار لطفا اموزش رو تو انجمن قرار بدین موفق باشید منبع رو میشه بفرستین... برای ویندوز 7 بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ در 12 دقیقه قبل، OREO2018 گفته است : منبع رو میشه بفرستین... برای ویندوز 7 درود عزیز ارسال شد واکنش ها : OREO2018 1 نقل قول لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ در 9 دقیقه قبل، S.QASEMI گفته است : درود عزیز ارسال شد دوست عزیز برای این کار باید سیستم قابلیت رو داشته باشه درسته؟؟منظورم usb وایفا؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : دوست عزیز برای این کار باید سیستم قابلیت رو داشته باشه درسته؟؟منظورم usb وایفا؟؟ طبق آموزشی که ارسال کردم ببینید سیستم شما چنین قابلیتی داره یا نه ! پیشنهاد بنده فقط ویندز 10 هستش اخرین نسخه نقل قول لینک ارسال
سیوان 11 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ دوست عزیز در مورد این *** kerio الان من دانلود کردم ولی موقع بالا امدن رمز و سرور و پسورد میخواد ایا اینو باید اکانت بگیرم ؟ و اگه اره از کدوم سایت؟ مرسی ممنون واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، سیوان گفته است : دوست عزیز در مورد این *** kerio الان من دانلود کردم ولی موقع بالا امدن رمز و سرور و پسورد میخواد ایا اینو باید اکانت بگیرم ؟ و اگه اره از کدوم سایت؟ مرسی ممنون درود بله عزیز باید اکانت تهیه کنید نقل قول لینک ارسال
SYS113 66 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) درود دوست عزیز بنده تست کردم اما جواب نداد ... توضیحات بیشتر توی تصویر پیوست شده قرار داده شده , موفق باشید پ.ن : *کانکت میشم به گوشی (اشتباه لفظی توی تصویر) ویرایش شده 22 اسفند، ۱۳۹۷ توسط SYS113 واکنش ها : RaminGsm و S.QASEMI 1 1 نقل قول لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، SYS113 گفته است : درود دوست عزیز بنده تست کردم اما جواب نداد ... درود عزیز بهتره تنظیمات رو به حالت قبل برگردونید و دوباره تست کنید اگر جواب نداد از یه v=p=n دیگه ای استفاده کنید(ترجیحا پولی) تست کنید ویرایش شده 23 اسفند، ۱۳۹۷ توسط S.QASEMI نقل قول لینک ارسال
S.QASEMI 13 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۸ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۸ (ویرایش شده) لینک جدید قرار گرفت به درخواست دوستان عزیز ویرایش شده 8 اردیبهشت، ۱۳۹۸ توسط S.QASEMI واکنش ها : ILYA20 و RaminGsm 2 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .