رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 با سلام.. اندرویدش 8 هستش...با هر چی روت میکنم روی لوگو گیر میکنه... ممنون میشم کمکم کنید. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 در 11 دقیقه قبل، رامین ملکی گفته است : با سلام.. اندرویدش 8 هستش...با هر چی روت میکنم روی لوگو گیر میکنه... ممنون میشم کمکم کنید. با twrp تست کردی ؟ لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اره معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : اره رو آرم میمونه یا صفحه سیاه میاد وقتی سوپر سو رو نصب میکنی کامل نصب میشه اوکی میده برا نصب ؟ لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 ریستارت میکنه معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : ریستارت میکنه رو این مدل دیتا مونت نمیشه بخاطر همین سوپر سو نصب نمیشهکه باید وایپ کنی و یکم مراحل داره اینا رو انجام میدی ؟ لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 چه مراحلی؟ سو نصب میشه...بعدش ریستارت میکنه معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : چه مراحلی؟ سو نصب میشه...بعدش ریستارت میکنه باید بری قسمت wipe advanced wipe data ro tik bezan repair archange file system chang file system ext3 wipe ext4 wipe بعدش سوپر سو رو نصب کن لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 تست میکنم..ممنون معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 5 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2019 در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : تست میکنم..ممنون داداش برا چنج سریال میخوای روت کنی ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.