رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ با سلام.. اندرویدش 8 هستش...با هر چی روت میکنم روی لوگو گیر میکنه... ممنون میشم کمکم کنید. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ در 11 دقیقه قبل، رامین ملکی گفته است : با سلام.. اندرویدش 8 هستش...با هر چی روت میکنم روی لوگو گیر میکنه... ممنون میشم کمکم کنید. با twrp تست کردی ؟ واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اره معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : اره رو آرم میمونه یا صفحه سیاه میاد وقتی سوپر سو رو نصب میکنی کامل نصب میشه اوکی میده برا نصب ؟ ویرایش شده 14 اسفند، ۱۳۹۷ توسط modern soft واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ ریستارت میکنه معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : ریستارت میکنه رو این مدل دیتا مونت نمیشه بخاطر همین سوپر سو نصب نمیشهکه باید وایپ کنی و یکم مراحل داره اینا رو انجام میدی ؟ واکنش ها : رامین ملکی و S.QASEMI 1 1 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ چه مراحلی؟ سو نصب میشه...بعدش ریستارت میکنه معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : چه مراحلی؟ سو نصب میشه...بعدش ریستارت میکنه باید بری قسمت wipe advanced wipe data ro tik bezan repair archange file system chang file system ext3 wipe ext4 wipe بعدش سوپر سو رو نصب کن واکنش ها : رامین ملکی و S.QASEMI 1 1 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ تست میکنم..ممنون معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : تست میکنم..ممنون داداش برا چنج سریال میخوای روت کنی ؟ واکنش ها : رامین ملکی و S.QASEMI 2 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اره...واسه پچ سرتش معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ قبلا سریال زده بودیم..لان داده یه رام زدن روش...انتن نمیده... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : اره...واسه پچ سرتش داداش تو اندروید 8 نمیشه پچ سرت زد اگه روتم کنی باید چمیرا داشته باشی تا جایی که میدونم چمیرا میزنه واکنش ها : S.QASEMI و رامین ملکی 2 نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ یه تست کنم ببینم میشه.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ من همین مشکل دارم.. چیمرا پج میزنه اما احتیاج به روت داره واکنش ها : S.QASEMI 1 نقل قول لینک ارسال
ehsan_hd 128 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، gebal گفته است : من همین مشکل دارم.. چیمرا پج میزنه اما احتیاج به روت داره در 3 ساعت قبل، رامین ملکی گفته است : با سلام.. اندرویدش 8 هستش...با هر چی روت میکنم روی لوگو گیر میکنه... ممنون میشم کمکم کنید. درود با این فایل تست کنید از magisk به جای superSU استفاده کنید. J701F U6 8.1.0 ROOT Magisk.zip همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست واکنش ها : رامین ملکی 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .