مدیریت کل سایت ILYA20 2,081 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ با سلام و درود امروز تولد مدیر ارشد انجمن جی اس ام دولوپرز هست جناب آقای علی رضا شاهرخی عزیز امیدوارم همیشه در تمامی مراحل زندگی موفق و تا صدها سال دیگه سالم و سرحال باشند. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. واکنش ها : saeiduniquej، vahid6630، RaminGsm و 2 نفر دیگر 2 1 1 1 نقل قول لینک ارسال
aliashrafz 0 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ تولدت مبارک عزیز ان شالله ۱۲۰ساله شین نقل قول لینک ارسال
SYS113 66 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ تولدت مبارک / موفق و پیروز باشی نقل قول لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ دروود.... زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده و برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم . باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . . تولدت مبارک ... خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. نقل قول لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ با عرض سلام واحترام آقای شاهرخی عزیز تولدتون مبارک انشاالله موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
asghar1986 12 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ سلام تولدت مبارک آقای شاهرخی موفق و پاینده باشی. نقل قول لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,081 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ گالری عکس از علی عزیز لژیونر اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. واکنش ها : RaminGsm 1 نقل قول لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ علی جان دوست عزیز بهت تبریک میگم امیدوارم در سال های سال در کنار هم شاهد موفقیتت باشم دوست عزیز نقل قول لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ تبریک باشه عزیزانم تولدت مبارک نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1,016 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ در 16 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : با سلام و درود امروز تولد مدیر ارشد انجمن جی اس ام دولوپرز هست جناب آقای علی رضا شاهرخی عزیز امیدوارم همیشه در تمامی مراحل زندگی موفق و تا صدها سال دیگه سالم و سرحال باشند. از تو ممنونم برادر عزیزم. کار در کنار تو بزرگترین افتخار برای من بوده و هست. خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین واکنش ها : RaminGsm و ILYA20 2 نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1,016 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، ..::AtifGsm::.. گفته است : تبریک باشه عزیزانم تولدت مبارک در 10 ساعت قبل، REDFORCE گفته است : علی جان دوست عزیز بهت تبریک میگم امیدوارم در سال های سال در کنار هم شاهد موفقیتت باشم دوست عزیز در 14 ساعت قبل، asghar1986 گفته است : سلام تولدت مبارک آقای شاهرخی موفق و پاینده باشی. در 15 ساعت قبل، yousef.ebadi گفته است : با عرض سلام واحترام آقای شاهرخی عزیز تولدتون مبارک انشاالله موفق باشید. در 15 ساعت قبل، DawoodZzz گفته است : دروود.... زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده و برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم . باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . . تولدت مبارک ... ممنونم از تمام شما دوستان که به بنده لطف داشتید. خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ علیرضا تولدت مبارک سربازی خوش بگذره عاشق عقاید و استیکرهای تلگرامتم تولد سال دیگت پیشمون باشی و سرحال red hair عزیز واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۷ سلام بنده هم به نوبه خودم تبریک میگم انشاالله عمرتون پر از برکت باشه واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
ehsan_hd 128 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) سلام برادر به نوبه خودم خدمت شما تبربک عرض میکنم با ارزوی موفقبت روز افزون شما ببخشید دیر متوجه شدم ویرایش شده 22 دی، ۱۳۹۷ توسط ehsan_hd همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
Braveheart 5 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ سلام برادر تولدت مبارک ایشالا نسل بلند با عزتی ازت برجا بماند واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
sa33d 39 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۷ سلام انشالله 100سال سالم و سلامت باشید واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
reza_2344 300 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۷ درود بر زحمت کش خودمون منم به نوبه خودم تبریک میگم ارزوی سلامتی براااااااااااااااااااااااات دارم موفق باشی واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
abbasdvd 11 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۷ سلام میدونم دیر شده تولدت اما شمارتو برام بفرست ندارمت @abbasdvd تو تلگرام نقل قول لینک ارسال
mehran72m 230 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۷ داداش امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۷ داداش شرمنده دیر متوجه شدم.تولدت مبارک انشالله تو زندگیت موفق ووسربلند باشی واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
vahid6630 145 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۷ سلام بهت تبریک میگم دوست من واکنش ها : ILYA20 1 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .