e30-851 29 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلام دوستان چون اون پست در خواست ندیدم این پست رو زدم ببخشید اینم خدمت شما ببخشید اگه زشتن (((((((((((((((((((( sa.jpg در ضمن فایلش هنوز بازه اگه جایی رو به نظرتون باید تغییر بدم یا نظری راجبش دارین بگین 2.jpg سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 28 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2015 دمت گرم قشنگه:-? اپلود عکسه که واقعا توپه لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 سلام اپلود سنتره باحاله ولی اون یکی به نظر من یکم جای کار بیشتری داره ولی در کل طرحش عالیه رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 سلام به نظر من آپلود طراحیش قشنگ تره یه نظر حروف اولش بزرگ نوشته بشه جالب تر میشه بهتره اسم سایت کمی بزرگ تر باشه یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 با سلام یه طرح برای لوگو سایت خواستم پیشنهاد بدم البته این یه طرح نمونه هستش و برای الگو من ارائه کردم امیدوارم بچه ها کارهای زیباتر و مناسب تر ارائه کنن لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 با سلامیه طرح برای لوگو سایت خواستم پیشنهاد بدم البته این یه طرح نمونه هستش و برای الگو من ارائه کردم امیدوارم بچه ها کارهای زیباتر و مناسب تر ارائه کنن به نظر من خیلی خوبه ساده وشیک لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 :-" اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 :-" قشنگه اما بنظر من font عوض کنی قشنگ تر هم میشه برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.