mohsen20 24 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۷ سلام خدمت دوستان j500h frp:on کارهای انجام شد: تک فایل sboot رایتفایل ریکاوری .بوت .اسبوت .سیستم روی ارم گیر میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۷ ممنون کسی راه حلی نداره نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ فایل sboot کامبینیشن و بعد رایت twrp نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ در هم اکنون، farhadsoftware گفته است : فایل sboot کامبینیشن و بعد رایت twrp زدم دوست عزیز twrp رایت نمیشه ارور custom binary blocked by frp نقل قول لینک ارسال
Omid.Abbasi 21 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ در در 2 دی 1397 در 11:21، mohsen20 گفته است : سلام خدمت دوستان j500h frp:on کارهای انجام شد: تک فایل sboot رایتفایل ریکاوری .بوت .اسبوت .سیستم روی ارم گیر میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید الان میخوای چیکار کنی ؟ FRP گوشی رو میخوای حذف کنی یا اطلاعات گوشی رو میخوای ؟ نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، Omid.Abbasi گفته است : الان میخوای چیکار کنی ؟ FRP گوشی رو میخوای حذف کنی یا اطلاعات گوشی رو میخوای ؟ اطلاعات گوشی رو لازم دارم نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۷ در 4 ساعت قبل، mohsen20 گفته است : اطلاعات گوشی رو لازم دارم هزینه چقدر می خوای خرج کنی frp آنلاین خاموش کنی نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : هزینه چقدر می خوای خرج کنی frp آنلاین خاموش کنی ماله مشتریه نقل قول لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ در 2 دقیقه قبل، mohsen20 گفته است : ماله مشتریه 150 میده 80-100 پای خودت میوفته نقل قول لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : 150 میده 80-100 پای خودت میوفته sboot دانگرید کنید بعد با octopus گزینه Frp (Persistant) خاموش کنید دوباره sboot اوریجنال رایت کنید بعد میتونی راحت twrp فلش کنید If you only do what you can do you will never be more than you are now واکنش ها : mohsen20 1 نقل قول لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، mohsinsomeone گفته است : sboot دانگرید کنید بعد با octopus گزینه Frp (Persistant) خاموش کنید دوباره sboot اوریجنال رایت کنید بعد میتونی راحت twrp فلش کنید تست میکنم باکس z3x و دانگل چمیرا دارم best ویرایش شده 5 دی، ۱۳۹۷ توسط mohsen20 نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .