majidgarusi 10 ارسال شده در 8 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2018 سلام خسته نباشید ی گوشی c9000 رو رروت کردم بعد oem off کردم گوشی custom binery شد فایل بوت خود گوشی رو زدم ولی بازم خطای frp enable داد . گوشی دیگه خاموش نمیشه ریستارت میکنی خطای An error has occurred while updating the device software..... لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 8 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2018 در 49 دقیقه قبل، majidgarusi گفته است : سلام خسته نباشید ی گوشی c9000 رو رروت کردم بعد oem off کردم گوشی custom binery شد فایل بوت خود گوشی رو زدم ولی بازم خطای frp enable داد . گوشی دیگه خاموش نمیشه ریستارت میکنی خطای An error has occurred while updating the device software..... 4 فایله اخرین ورژن بزن بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
majidgarusi 10 ارسال شده در 8 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2018 در 1 ساعت قبل، OREO2018 گفته است : 4 فایله اخرین ورژن بزن بوتش پریده؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 8 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2018 در 3 ساعت قبل، majidgarusi گفته است : بوتش پریده؟ با کابل jig ببر دانلودینگ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.