RaminGsm 325 ارسال شده در 14 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2018 سلام دوستان راهنمای میخاستم درباره حذف FRP A520F اندروید 8.0 با کامبی تست کردم اما گذینه ome نداره با ویدیو های یوتیوب هم تست کردم نشد راهنمای کنید Model = A520F Version = 8.0 Bulid Number Phone = A520FXXS7CRJ7 Bulid COMBINATION = COMBINATION_FAC_FA60_A520FXXU7ARJ1 آیا رای هست برای فعال کردن گذینه ome در کامبی ؟ اگر نیست چطوری باید FRP این مدل را حذف کنم ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 14 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2018 بعد از رایت کامبیشن اگر OEM وجود نداشت دانگل EFT گزینه (reset frp (ADB بزن اوکی داد . فول فلش کن البته دقت کن موقع فلش فایل pit یا هر فایلی که باعث فرمت میشه را فلش نزنی . گوشی رو منو بالا میاد بدون FRP چند گوشی تست کردم جواب داد . لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 14 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2018 در ۱ ساعت قبل، Sayedhamid گفته است : بعد از رایت کامبیشن اگر OEM وجود نداشت دانگل EFT گزینه (reset frp (ADB بزن اوکی داد . فول فلش کن البته دقت کن موقع فلش فایل pit یا هر فایلی که باعث فرمت میشه را فلش نزنی . گوشی رو منو بالا میاد بدون FRP چند گوشی تست کردم جواب داد . در ۱ ساعت قبل، ramin gsm گفته است : سلام دوستان راهنمای میخاستم درباره حذف FRP A520F اندروید 8.0 با کامبی تست کردم اما گذینه ome نداره با ویدیو های یوتیوب هم تست کردم نشد راهنمای کنید Model = A520F Version = 8.0 Bulid Number Phone = A520FXXS7CRJ7 Bulid COMBINATION = COMBINATION_FAC_FA60_A520FXXU7ARJ1 آیا رای هست برای فعال کردن گذینه ome در کامبی ؟ اگر نیست چطوری باید FRP این مدل را حذف کنم ؟ سلام رامین جان روشی که دوستمون گفتن تست کن جواب نداد بگو تا بیام کمکت کنم بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
hadi9823 192 ارسال شده در 14 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2018 فایل کامبینیشن رو رایت کن گوشی اومد بالا از طریق مدل j120f ریست frp بزن حالا گوشیو ببر دانلود مد و فقط فایل pda و csc رو بچین از داخل فایل pda فقط boot / recovery/ system بزن و از فایل csc تیک گزینه های cache / hidden رو بردار ک رایت نشه حالا فایل رو رایت کن بدون frp میاد توجه: بعد از بالا اومدن گوشی oem روشن بشه و چهار فایل گوشی بصورت کامل رایت بشه تا مشکل خاصی پیدا نکنه لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 15 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2018 در 18 ساعت قبل، hadi9823 گفته است : فایل کامبینیشن رو رایت کن گوشی اومد بالا از طریق مدل j120f ریست frp بزن حالا گوشیو ببر دانلود مد و فقط فایل pda و csc رو بچین از داخل فایل pda فقط boot / recovery/ system بزن و از فایل csc تیک گزینه های cache / hidden رو بردار ک رایت نشه حالا فایل رو رایت کن بدون frp میاد توجه: بعد از بالا اومدن گوشی oem روشن بشه و چهار فایل گوشی بصورت کامل رایت بشه تا مشکل خاصی پیدا نکنه در تکمیل نظر دوستمون این روش کاملا درسته ولی گاهی اوقات در بعضی مدلها بعد رایت BOOT .RECOVERY , SYSTEM گوشی صفحه اش سیاه میشه و بالا نمیاد راه حل: وقی رام رو با میراکل یا Z3X باز کردی در کنار 3 فایل بالا فایل SBOOT رو هم رایت کن گوشی بالا میاد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.