qqwweer99 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در 3 دقیقه قبل، Easy_Jtag گفته است : باید باکس داشته باشید بوت لودر آنلاکه لینک ارسال
qqwweer99 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در 3 ساعت قبل، reza_2344 گفته است : DC_Phoenix تست کردید؟ عزیز راهنمایی میکنید من چطوری کرک کنم برنامه رو یا اکانتشو پیدا کنم لینک ارسال
Rezazabih 17 ارسال شده در 16 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 سلام دوست عزیز من مشابه این مورد رو با ی آنر 6 داشتم،مشتری از اپ استور برنامه دانلود کرده یه دفه ای گوشی خاموش شده و روی ارم هنگ کرده . با فایلای مختلفی اقدام به فلش کردم که هی خطا میداد،درکمال ناباوری مشکل از باطری بود و با تعویض باطری گوشی تا الان بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه. لینک ارسال
qqwweer99 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در ۱ ساعت قبل، Rezazabih گفته است : سلام دوست عزیز من مشابه این مورد رو با ی آنر 6 داشتم،مشتری از اپ استور برنامه دانلود کرده یه دفه ای گوشی خاموش شده و روی ارم هنگ کرده . با فایلای مختلفی اقدام به فلش کردم که هی خطا میداد،درکمال ناباوری مشکل از باطری بود و با تعویض باطری گوشی تا الان بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه. دقیقا بعد نصب یه آپ این اتفاق افتاده !!! البته من هر کاری میکنم لااقل یه اروری چیزی ببینم ولی هیچ کاری نمیشه کرد هزینه ی تعویض باتری چقدره !؟ باتری این گوشی پرس هست لینک ارسال
Omid.Abbasi 21 ارسال شده در 16 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 خب وقتی بوتلودر آنلاکه دیگه همه کار میشه کرد دیگه !!!! فایل Update.app رو باز کن و فایل system & boot & recovery رو نصب کن. لینک ارسال
qqwweer99 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در 27 دقیقه قبل، Omid.Abbasi گفته است : خب وقتی بوتلودر آنلاکه دیگه همه کار میشه کرد دیگه !!!! فایل Update.app رو باز کن و فایل system & boot & recovery رو نصب کن. دوست عزیز باید گوشی شناسایی بشه توسط سیستم که نمیشه !!! یعنی دستور adb devices هیچی نمیاره بیاره آره میشه زد لینک ارسال
Omid.Abbasi 21 ارسال شده در 16 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در 1 دقیقه قبل، qqwweer99 گفته است : دوست عزیز باید گوشی شناسایی بشه توسط سیستم که نمیشه !!! یعنی دستور adb devices هیچی نمیاره بیاره آره میشه زد کی گفته تو فست بوت باید adb بشناسه !!!!!؟؟؟؟ بزن fastboot devices ببین چیزی میاد ؟ لینک ارسال
qqwweer99 0 ارسال شده در 16 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2018 در ۱ ساعت قبل، Omid.Abbasi گفته است : کی گفته تو فست بوت باید adb بشناسه !!!!!؟؟؟؟ بزن fastboot devices ببین چیزی میاد ؟ بله با دستور fastboot devices میشناسه هر چهارتا فایل boot cust recovery system رو فلش میزنم هیچ چیز خاصی اتفاق نمی افته . با 10 تا رام مختلف تست کردم فقط چون امکاناتم کمه مجبورم ببرم تعمیرات شاید چه میدونم با دانگل اینا درست بشه من زیاد نمیشناسم اینارو اکثر ابزار های فلش هم که اکانت میخان لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 17 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2018 در 20 ساعت قبل، qqwweer99 گفته است : اکانت میخاد بله دوست عزیز لینک ارسال
qqwweer99 0 ارسال شده در 17 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2018 در 3 ساعت قبل، reza_2344 گفته است : بله دوست عزیز کسی اکانتی سراغ نداره من یه تست کنم . یوتیوبو زدم بهم چیزی نبود لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.