B A H A R 10 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 با سلام شدیدا نیازمند فایل فلش گوشی ccit z3 cpu 6820 هستم برای باکس ولکانو میخاستم همه جارو گشتم نبود که نبود چند تا هم بود ولی پولی بود نتونستم بگیرم ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام دوست عزیز این فایل در بخش ویژه هستش و اگه زحمت بکشی ده تا پست مفید بزنی طبق قوانین انجمن ویژه میشی می تونی بهش دسترسی پیدا کنی به صورت رایگان.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 27 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام دوست عزیز این فایل در بخش ویژه هستش و اگه زحمت بکشی ده تا پست مفید بزنی طبق قوانین انجمن ویژه میشی می تونی بهش دسترسی پیدا کنی به صورت رایگان.یاعلی بسیار ممنون این فایل رو میشه با ولکانو فلش کرد؟ لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 با سلام دوباره تو کدوم قسمتها میتونم پست بزنم هر جا میرم اجازه ورود نمیده؟ لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 عزیزم در همین بخشی که هستین مخصوص کاربران عادی هستش که طبق قوانین انجمن با فعالیت در 10 پست اموزشی و مفید و مورد تایید مدیریت محترم یوزر شما به ویژه تبدیل میشه و به تمام انجمن دسترسی پیدا می کنید.یاعلی سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 ممنونم دوست عزیز منم همکارم به خدا الانم گیر این فایل هستم لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 با سلامشدیدا نیازمند فایل فلش گوشی ccit z3 cpu 6820 هستم برای باکس ولکانو میخاستم همه جارو گشتم نبود که نبود چند تا هم بود ولی پولی بود نتونستم بگیرم ممنون میشم کمک کنید درود ذوست عزیز خواسته شما غیر معقول ما طبق قوانین پیش میریم شما لطف کنین فعالیتتونو بیشتر کنین ما رسیدگی میکنیم و در اولین فرصت به تمامی بخشها دسترسی پیدا خواهید کرد موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 ممنونم من در مورد تعمیرت سخت افزاری تخصص دارم کدوم قسمت میتونم فعالیت کنم؟همش بستش؟ لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 میتونم به سوالات سخت افزای جواب بدم لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 از مدیریت محترم درخواست دارم ای دی منو فعال کنن لطفا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.