persian.gsm 14 ارسال شده در 3 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2018 سلام گوشی بخاطر اشتباه وارد کردن رمز بلاک شد ریستور کردمش خطا داد و بعد آپدیت ولی ظاهرا فایل دیگه ای که مختص این حافظه نبوده روش خورده iPhone_4.0_64bit_11.4.1_15G77_Restore این فایل روش خورده در صورتیکه فایل متناسب با مدل عددی ش اینه iPhone3,2_6.1.3_10B329_Restore میشه راهنمایی کنین با 3u چجوری فایل خودشو بزنم که مشکل بیسباند پیدا نکنه چون قبل رایت این پیغامو میده ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
hadi9823 192 ارسال شده در 3 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2018 3U Tools بصورت خودکار فایل رو انتخاب میکنه شما بهتره از ایتونز استفاده کنید تا درصد خطا بیاد پایین لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 ایتونز این بلا رو سرم آورد پیغام داد این ورژن آپدیت داره و... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 در 10 دقیقه قبل، persian.gsm گفته است : ایتونز این بلا رو سرم آورد پیغام داد این ورژن آپدیت داره و... سلام و درود فایلی که میدونید درسته رایت کنید با 3u بعدا اعلان نتیجه کنید ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 روش خاصی نداره؟ برای جلوگیری از آسیب دیدن گفتم شاید بصورت امنی بشه فلشش کرد چون پیغام میده بیسباندش میتونه آسیب ببینه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 در 1 دقیقه قبل، persian.gsm گفته است : روش خاصی نداره؟ برای جلوگیری از آسیب دیدن گفتم شاید بصورت امنی بشه فلشش کرد چون پیغام میده بیسباندش میتونه آسیب ببینه فکر نکنم بشه . بازم دوستان شاید راه اش را بدونن . صبر کنید ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
Easy_Jtag 11 ارسال شده در 4 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 در در 11 مهر 1397 در 00:43، persian.gsm گفته است : سلام گوشی بخاطر اشتباه وارد کردن رمز بلاک شد ریستور کردمش خطا داد و بعد آپدیت ولی ظاهرا فایل دیگه ای که مختص این حافظه نبوده روش خورده iPhone_4.0_64bit_11.4.1_15G77_Restore این فایل روش خورده در صورتیکه فایل متناسب با مدل عددی ش اینه iPhone3,2_6.1.3_10B329_Restore میشه راهنمایی کنین با 3u چجوری فایل خودشو بزنم که مشکل بیسباند پیدا نکنه چون قبل رایت این پیغامو میده ممنونم طبق گفته همکارمون جناب Ramin GSM همون فایلی که خودتون صلاح میدونید رو با خیال راحت بزنید لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 4 دی، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2018 ممنون حل شد من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 5 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2018 در 13 ساعت قبل، persian.gsm گفته است : ممنون حل شد سلام و درود . روشی که حل شده را بفرماید تا دوستان هم که به این مشکل برمیخرن راحت پیدا کنن ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 5 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2018 سلام و درود ایتونز و تری تولز اول انالیز میکنن بعد فلش میشه احتمال زیاد خود فایل خراب بوه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.