RaminGsm 325 ارسال شده در 12 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 15 دقیقه قبل، modern soft گفته است : mtk ببنین با میراکل میشه رید بگیری ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 12 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در ۱ ساعت قبل، ramin gsm گفته است : ببنین با میراکل میشه رید بگیری ؟ نه داداش نمیشه لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 12 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 27 دقیقه قبل، modern soft گفته است : نه داداش نمیشه سلام و درود ... درایور های میراکل را نصب درایور های MTK را از سایت ها دانلود کن و نصب ... مشکل از درایور های شما میباشد ... مشکل گوشی شما چی است ؟ Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 13 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 20 ساعت قبل، ramin gsm گفته است : سلام و درود ... درایور های میراکل را نصب درایور های MTK را از سایت ها دانلود کن و نصب ... مشکل از درایور های شما میباشد ... مشکل گوشی شما چی است ؟ گوشی رو پاور میکنم 6 تا جریان میکشه میاد رو آرم و گیر میکنه مشکل من درایور نیست چون من همشو نصب شده دارم و تست شده هست چون الان مدلای دیگه رو دارم فلش میزنم دادم چندتا همکار زد به سیستم مال اونا هم نشناخت مشکل من اینه که چیکار کنم usb بشناسه سوکت هم عوض کردم بی فایده بود لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 13 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 3 ساعت قبل، modern soft گفته است : گوشی رو پاور میکنم 6 تا جریان میکشه میاد رو آرم و گیر میکنه مشکل من درایور نیست چون من همشو نصب شده دارم و تست شده هست چون الان مدلای دیگه رو دارم فلش میزنم دادم چندتا همکار زد به سیستم مال اونا هم نشناخت مشکل من اینه که چیکار کنم usb بشناسه سوکت هم عوض کردم بی فایده بود دوست عزیز قبلا گوشی به چه حالتی بوده روی ارم؟ لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 13 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 1 ساعت قبل، yousef.ebadi گفته است : دوست عزیز قبلا گوشی به چه حالتی بوده روی ارم؟ یعنی چی رو چه حالتی بوده ؟ وقتی گوشی رو پاور میکنی میاد رو آرم میمونه منظورتون از حالت چیه ؟ لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 13 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 7 دقیقه قبل، modern soft گفته است : یعنی چی رو چه حالتی بوده ؟ وقتی گوشی رو پاور میکنی میاد رو آرم میمونه منظورتون از حالت چیه ؟ گوشی روشن بوده یا که روی ارم واستون اوردن؟ لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 13 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 7 دقیقه قبل، yousef.ebadi گفته است : گوشی روشن بوده یا که روی ارم واستون اوردن؟ نه روی آرم آوردن یه مشکلیم داره که بعضی موقع ها رو آرم هم نمیره و تصویر سیاه داره لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 13 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 12 دقیقه قبل، modern soft گفته است : نه روی آرم آوردن یه مشکلیم داره که بعضی موقع ها رو آرم هم نمیره و تصویر سیاه داره از نظر من سخت افزاری هست Cpu یا هارد لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 13 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2018 در 8 دقیقه قبل، yousef.ebadi گفته است : از نظر من سخت افزاری هست Cpu یا هارد ممنون استاد بنظر منم سخت افزاری بود دادم مشتری برد عجله داشت نتونستم کاری بکنم بازم ممنون که وقت گذاشتین و اهنمایی کردین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.