modern soft 164 ارسال شده در 11 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 میخوام فلش کنم ارورر میده ا چی میتونه باشه لینک ارسال
yousef.ebadi 93 ارسال شده در 11 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 در 30 دقیقه قبل، modern soft گفته است : میخوام فلش کنم ارورر میده ا چی میتونه باشه سلام دوست عزیز با کابل optimus فلش کن کابل p999 لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 11 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 در هم اکنون، yousef.ebadi گفته است : سلام دوست عزیز با کابل optimus فلش کن کابل p999 با کابل p999 میزنم لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 11 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 در ۱ ساعت قبل، yousef.ebadi گفته است : سلام دوست عزیز با کابل optimus فلش کن کابل p999 در ۱ ساعت قبل، yousef.ebadi گفته است : سلام دوست عزیز با کابل optimus فلش کن کابل p999 استاد چیکار کنم مورد از کجاست ؟ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 11 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 در 21 دقیقه قبل، modern soft گفته است : استاد چیکار کنم مورد از کجاست ؟ سلام با اجازه استاد ... 1 - درایور ها را چک کنید . 2 - از بخش راهنمایی گوشی را در باکس استفاده کنید . موفق باشد ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 11 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 در 2 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : سلام با اجازه استاد ... 1 - درایور ها را چک کنید . 2 - از بخش راهنمایی گوشی را در باکس استفاده کنید . موفق باشد ... داداش من درایور نصب شده دارم شما میشه درایوری که برا سی پیو mtk ال جی استفاده میکنید رو بزارید چون تو باکسی درایور نزاشته برا این مدل منظورتون گوشی رو تو باکس استفاده کنید یعنی چی نفهمیدم این مورد رو لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 11 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 در 11 دقیقه قبل، modern soft گفته است : داداش من درایور نصب شده دارم شما میشه درایوری که برا سی پیو mtk ال جی استفاده میکنید رو بزارید چون تو باکسی درایور نزاشته برا این مدل منظورتون گوشی رو تو باکس استفاده کنید یعنی چی نفهمیدم این مورد رو بنظرم این گذینه است در قسمت Manage ببیند که درایور های گوشی را شناسایی میکنه یا نه ؟ اگر شناسایی نکرده بود اینو نصب کن https://www.lg.com/us/support/software-firmware-drivers Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 12 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 19 ساعت قبل، ramin gsm گفته است : بنظرم این گذینه است در قسمت Manage ببیند که درایور های گوشی را شناسایی میکنه یا نه ؟ اگر شناسایی نکرده بود اینو نصب کن https://www.lg.com/us/support/software-firmware-drivers این درایور نصبه نمیدونم چرا درایور رو نمیشناسه ولی پورت رو شناسایی میکنه ولی کابل p999 نمیتونه گوشی رو ببره تو حالت دالود مد که فلش بزنه کسی نظری داره لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 12 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 33 دقیقه قبل، modern soft گفته است : این درایور نصبه نمیدونم چرا درایور رو نمیشناسه ولی پورت رو شناسایی میکنه ولی کابل p999 نمیتونه گوشی رو ببره تو حالت دالود مد که فلش بزنه کسی نظری داره cpu گوشی شما چی میباشد Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 12 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 6 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : cpu گوشی شما چی میباشد mtk لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.