Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 8 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2018 گوشی فوق پشت سر هم ریستارت میشد فلش کردم رفت دوباره فردا اومد همطور بود باز دوباره فلش کردم اوکی شد ولی وقتی گوشی روشن به شارژه ارور میده که رطوبت در درگاه شارژ کسی از دوستان چنین اروری داشتن * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در 16 ساعت قبل، Amirmohammad313313 گفته است : گوشی فوق پشت سر هم ریستارت میشد فلش کردم رفت دوباره فردا اومد همطور بود باز دوباره فلش کردم اوکی شد ولی وقتی گوشی روشن به شارژه ارور میده که رطوبت در درگاه شارژ کسی از دوستان چنین اروری داشتن سلام یه عکس از پشت گوشی داخل گوشی بدید Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
jasonhacks 0 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 برنامه DOZE را امتحان کنید تا مسائل تخلیه باتری را متوقف کنید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.