علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 درایوری رو که به صورت 9008 شناخته میشه 3 یا 4 بار uninstall کنید وقتی که کاملا ناشناخته شد از پوشه درایور qlm EmergencyDownloadDriver.msi رو نصب کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 9 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در 2 ساعت قبل، Shahrokhi_GSM گفته است : درایوری رو که به صورت 9008 شناخته میشه 3 یا 4 بار uninstall کنید وقتی که کاملا ناشناخته شد از پوشه درایور qlm EmergencyDownloadDriver.msi رو نصب کنید بنظرتون با cm2 فلش بشه گوشی میاد بالا چون با اون نرم افزار MobileSea Service Tool فلش کردم کامل فلش شد ولی گوشی بالا نیومد احتمال داره با cm2 بزنم بالا بیاد لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در 1 ساعت قبل، modern soft گفته است : بنظرتون با cm2 فلش بشه گوشی میاد بالا چون با اون نرم افزار MobileSea Service Tool فلش کردم کامل فلش شد ولی گوشی بالا نیومد احتمال داره با cm2 بزنم بالا بیاد سلام و درود باز اجازه دوستان ... اگر با cm2 موفق به فلش گوشی از طریق 9008 نشدید میتونید از برنامه QPST استفاده کنید آموزشش هم تو نت زیاد است من خودم تا حالا با این برنامه چند دانه گوشی را ترمیم کردم .... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 9 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2018 در 7 ساعت قبل، modern soft گفته است : بنظرتون با cm2 فلش بشه گوشی میاد بالا چون با اون نرم افزار MobileSea Service Tool فلش کردم کامل فلش شد ولی گوشی بالا نیومد احتمال داره با cm2 بزنم بالا بیاد احتمال میدم با خطای emmc مواجه شید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 14 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2019 در در 17 شهریور 1397 در 17:23، modern soft گفته است : سلام و خسته نباشید یه گوشی y530-u00 هست پورت 9008 میشناسه میخوام ببرم تو حالت edl و با cm2 فایل xml روش رایت کنم ولی هر کاری میکنم cm2 گوشی رو نمیشناسه نمیدونم دقیق مراحل کار چیه کسی از دوستان تجربه این کار رو داره راهنمایی کنه با سلام و درود ببخشید سوالی داشتم در مورد بردن این گوشی به حالت edl ( 9008 شما اینو چطوری بردید این حالت میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 14 شهریور، 2019 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2019 در 47 دقیقه قبل، ramin gsm گفته است : با سلام و درود ببخشید سوالی داشتم در مورد بردن این گوشی به حالت edl ( 9008 شما اینو چطوری بردید این حالت میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم کابل مخصوص داره ولی اگه نداری میتونی خودتم درستش کنی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.