gebal 57 ارسال شده در 1 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 only official binaries are allowed to be flashed هنگام رایت فایل روت این خطا میده گزینه oem unlock هم فعال کردم فایده نداشت لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 در 2 دقیقه قبل، gebal گفته است : only official binaries are allowed to be flashed هنگام رایت فایل روت این خطا میده گزینه oem unlock هم فعال کردم فایده نداشت اندروید گوشی چنده ؟ نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2018 اندروید 7 تست شده CF-Auto-Root-a3y17lte-a3y17ltexx-sma320f.zip نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 2 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2018 در 12 ساعت قبل، sajjad-ali گفته است : اندروید گوشی چنده ؟ 7.0. لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 2 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2018 در 44 دقیقه قبل، gebal گفته است : 7.0. فایل تست شده رو واست اپلد کردم تست کنید نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 2 آذر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2018 در 32 دقیقه قبل، sajjad-ali گفته است : فایل تست شده رو واست اپلد کردم تست کنید این تست کردم همون خطا میده only official binaries are allowed to be flashed لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 2 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2018 در 1 ساعت قبل، gebal گفته است : این تست کردم همون خطا میده only official binaries are allowed to be flashed با سلام و درود : با king root یا iroot تست کنید و اعلان نتیجه کنید . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.